Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti szólnátok ha 10 ft tal...

Ti szólnátok ha 10 ft tal kevesebbet kapnátok vissza15 ezres tételnél vagy cikinek éreznétek és inkább nem?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 01:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Igen, szólnék. Nem a 10 ft miatt, de hadd döntsem én el, hogy oda karom-e adni vagy nem. Ne vegye természetesnek azt, hogy az neki jár.
2013. jún. 22. 06:24
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Igen, szóvá tenném. Nem az összeg miatt, hanem ne legyen pofátlan, ha jelzem, hogy maradhat, akkor tegye el, de hogy alapból ne adja vissza, az bunkóság...Jártam én is így, szóltam, erre flegmán! közölte, hogy nincs aprója. De nem ám, hogy udvariasan megkérdezné, hogy nem jelent-e problémát, ha nem adja vissza, mert ez van. Neeeeeem, automatikusan nem adott vissza. Az ilyen ne dolgozzon a szolgáltató iparban. Bezzeg, ha te nem adnád oda a 10 Forintot! Vehetnél több tízezres tételt is, nem engedné el, mert neki kell betenni a hiányt a kasszába, legyen az akármennyi.
2013. jún. 22. 06:38
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Nemrég voltam magán nőgyógyásznál. Az asszisztensnek fizettem, aki elvette a pénzt és indult volna vissza. Kérdeztem, hogy a számlával mi újság. Zavartan matatott, majd sóhajtozva kiállította.

De taxival is jártam már úgy, hogy nem a nekem járó kedvezményes tarifát ütötték be, hanem a simát. Szóvá tettem, a taxis hőzöngött, hogy de hát kb. 50 Ft lenne a különbség.

Mondtam, hogy rendben, ha ez közmegegyezéssel nem olyan fontos, kérdezzük meg a központot, hogy szerintük is rendben van-e így. Szó nélkül átkapcsolta.

2013. jún. 22. 06:53
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Melyik az az állatbarát aki lepontoza a válaszokat? Takarodj már el.
2013. jún. 23. 02:53
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, beszabadult ide vmi csóró, aki szt dögöljön meg mki, akinek több pénze van, mint neki, és akkor ne merjen 10 Ft miatt rinyálni, mert őőőőő bezzeg nem tud 15e-t fizetni egy ruhaboltban. Az sem biztos, hogy annyira el van eresztve, de mondjuk egy kabát már simán annyiba kerül, és az pont nem az a ruhadarab, ami luxus. Vagy ha leértékelt holmikból áll össze a dolog.

Én ritkán tudok kiadni ennyit egyszerre ruhára, de amikor igen, akkor is figyelek arra, mennyi jár vissza. Az más kérdés, hogy van, amikor otthagyom neki az 5-öst, 10-est, de hadd én döntsem már el, hogy mikor. Amikor a futár/postás, aki tényleg felül a járgányára/kocsiba, és elviszi hozzám a csomagot, sem teszi el kérdés nélkül a visszajárót, aprót, akkor egy pénztáros maca (akinek annyi a dolga, hogy elvegye a pénzt, és ált. semmit nem tesz a vásárló helyzetének megkönnyítésért, főleg nem plázás boltban) főleg ne merjen ilyet csinálni! Ez a tisztességes vásárló meglopása, és NEM JÁR neki a 10 Ft. Én biztos, hogy visszaszólnék, legalább annyit, gúnyosan, hogy ha már úgyis eltette magának, akkor nem kérem azt a 10 Ft-ot. Sztem nem ciki visszakérni, mert az a vásárló tulajdona - ő dönthet úgy, hogy otthagyja, de meg kell neki hagyni a döntést, ne a pénztáros döntse el önkényesen...

2013. jún. 25. 12:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazad van utólsó na és képzeljétek tegnap vissza kellett mennem kicserélni az egyik ruhát mert a lopásgátló ahol volt kilyukadt. Hogy hogy bántak velem az durva. Mintha loptam volna a ruhat 3 masikat odahivott átnéztek a ruhat nem e hordtam stb..aztan nagy kegyesen mondta az egyik valami kisfőnök kislány hogy jolvan nincs baja nem volt hordva le lehet vásárolni. Hozzáteszem a blokkon rajta van hogy 30 napig cserélnek bla bla . Ráadásul nem az n hibán ha nem jo helyre teszik a lopasgatlot .én csak azt nem értem nem ők vannak értem? Egyébként én is megnézem a boltba mi mennyi és ha v.mi 10 ft al olcsobb azt veszem meg. Akció miatt vasaroltam be mert kellett felsö nadrág és most féláron voltak . De ezt a bánásmódot nem kérem többet..
2013. jún. 25. 21:17
 17/17 Salx Narval ***** válasza:
Háát igen, annak a világnak vége, amikor még a szakmájukat szerető és értő kereskedők szolgáltak ki egy üzletben. Kisebb üzletekben, boltokban, még találkozhatunk velük, meg kellene becsülni őket.
2013. jún. 26. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!