Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennék, vagy nekem van igazam, ha szeretném, hogy változtasson?
Nem vagy önző, de valamit nem értek.
Babavállalás előtt ezekről nem beszélgettetek? Azok alapján, amit leírtál ő még nem a családapás korszakát éli.
Mindenképpen őszintén meg kell vele beszéld ezeket a problémákat, és kompromisszumra kell jutnotok.
Nem vagy önző, de a hormonok dolgoznak.
Egy nőben hamarabb ébrednek fel az ösztönök, már terhesség alatt is, min t egy férfiban.
Anyaság nálunk hamarabb kezdődik, mint az apaság.
Nem kényszerítheted! Ne válj sárkánnyá!
Mondom ezt 3 gyerekes anyaként.
Gyerekek születése után el sem tudtam volna zavarni itthonról, még annyi időre sem, hogy nyugodtan epilálhassak. Nyugi!!! :)
És Veled így mikor tölt minőségi időt? Vagy úgy van vele, hogy így jártál, te vagy a terhes, ha nem akarsz menni ne menj, de ő mért ne menjen?
Szerintem teljesen jogos a kérésed. És korábban mikor töltöttetek együtt minőségi időt?
Nekem még csak barátom van több mint egy éve, de ő már most "háttérbe szorítja kicsit" a barátait. Ezt úgy kell érteni, hogy ő két helyen dolgozik, én rengeteget tanulok, és a hétvégeket velem tölti vagys közösen megyünk el, a barátaival meg akkor találkozik amikor van egy kis ideje. Ha minden szabad hétvégét velük töltene, én se viselném el, még akkor se ha mindig vele mehetnék - akkor mikor lenne kettesben egy szabad esténk?
Szerintem teljesen jogos a kérésed, és ha nem érti meg a férjed, akkor még nem nőtt fel, de akkor el lehetne gondolkodni, hogy miért vállalt gyereket, ha ennyire nem tud lemondani a bulizós életről, és a családot az első helyre tenni.
Nem vagy önző.
Üljetek le beszélgetni erről.
Mondd el, hogy kicsit a baráti összejöveteleket szűkítse le.
Egyezzetek ki pl. abban, hogy egyik hétvégén pénteken elmegy és szombat a meccs a következő hétvégén meg otthon marad.
Na, most fejeztem be ennek az oldalnak a látogatását!!!
Válaszolásomat....
0%. Mert nem kell rögtön borítani a bilit???
4-es voltam.
Nincs több válaszom senkinek! Mert én hülye azt hittem, a magam 61 év tapasztalatával tudok segíteni másokon.
Ez ma már a harmadik 0 %-os válaszom.....
Béke Veletek!!!
Nem vagy önző, de szerintem érdemes lett volna már korábban arról beszélgetnetek, hogy ő hogyan képzeli el az életeteket, beleértve a hétvégéiteket a későbbiekben, ha majd már gyereketek lesz.
Igazából érhető, ha te természetesnek és magától értetődőnek érzed, hogy egy újszülött kisbaba mellett a férjednek már nem ez lesz a hétvégi program, de ha mostanáig ennyire nem változtatott a szokásain, és jóformán alig tölt veled időt a hétvégén, akkor sajnos lehet, hogy neki viszont nem magától értetődő az sem, hogy a baba születése után talán mégsem lesz rendben, hogy te nem csak hétközben leszel reggeltől estig egyedül otthon az újszülött kisbabátokkal, hanem hétvégéken is, miközben ő éli a világát a haverjaival, ahogyan most is.
Szerintem érdemes lenne erről beszélgetnetek, és őszintén elmondhatnád neki azt is, hogy neked milyen érzés az, hogy ennyire kevés időt töltötök együtt a hétvégéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!