Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy változtasson és ne legyen válás?
meglehet szülés utáni depressziod van
fáratság
senki nem szeret
magányos vagyok
tipikus jelek!!!
miért vagy a 4 fal között?
nem beszéled a nyelvet? nem jársz sehova? más anyukákat nem ismersz? mindegyikre van megoldás
Hordozókendővel el tudsz menni mindent csinálni, a gyerek megnyugszik tőle, te meg egy csomó mindent csinálhatsz, ha otthon is magadon hordod, akkor szinte sosem fog sírni, és leülhetsz pl. a gép elé tanulni valamiről, hobbidról, vagy bármiről, ami érdekel. Csak fontos, hogy a hordozókendő jól legyen használva.
Megértem, hogy nagyon rossz a bezártság, meg hogy alig ér inger, és várod, hogy a párod hazajöjjön, és legalább egy kedves szót szóljon, de ha ő ezt nem teszi, csak te segíthetsz magadon, hogy megadd magadnak azokat a dolgokat, amik hiányoznak, neki pedig kedvesen elmondd, hogy olyan jól esett, mikor egyszer ezt meg ezt csinálta, olyan jó lenne ez megint. Szóval ne vádlón mondd neki, az nem használ.
Kezdheted ott is, hogy te kezdesz el máshogy viselkedni vele, beszélgess vele a munkájáról, vagy csináljatok vmit, amit szeret együtt, ha kivitelezhető a hordozókendő mellett. Az én párom pl. videójátékozni szeret (szerintem ez 80 éves korában is így lesz:D), én nem rajongtam érte, de néha leülök vele játszani, hogy megoszthassuk ezt az élményt, és találtunk olyan játékot, amit mindketten szeretünk.
Fura, de pont, amikor a legjobban kéne, hogy figyeljen rám, ha olyankor én figyelek rá, ahelyett, hogy ezt követelném tőle, akkor valahogy megfordulnak a dolgok, és ő is el kezd figyelni rám. Persze ilyenkor a legtöbben pont az ellenkezőjét mondják, hogy nehogy már te figyelj még jobban rá, mikor még a gyerek is ott van. Pedig nekem ez az, ami segített (próbálkoztam eleget a követelőzős módszerrel). Rájöttem, hogy nem tudom őt megváltoztatni, de a kapcsolatunkat meg tudom, mert abban ketten vagyunk, és ha én változtatok, akkor ő sem fog tudni ugyanúgy reagálni. Próbáld ki, hátha bejön.
Az otthoni bezártságérzethez meg babahordozást, és annak kitalálását javaslom, hogy mit szeretsz csinálni, ha minden erőforrás a rendelkezésedre állna, és nem létezne lehetetlen, milyen területtel foglalkoznál? Mi az, ami közben repül számodra az idő, amiben el tudsz mélyedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!