Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaha megbánom a házasságunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha megbánom a házasságunkat, hogy előtte nem éltem igazán?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, a párom 29. 18 évesen megtaláltam a számomra tökéletes férfit, azóta együtt is vagyunk. Voltak nehézségek a kapcsolatunkban, de mindig meg tudtuk oldani, mert oda jutottunk, hogy bármi is van szeretjük egymást és egymás nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket.

A párom egy jó megjelenésű, majdnem 2 méter magas férfias férfi, mérnök végzettsége van, nagyon jó munkája van, amivel nagyon jól keres. Mindenünk megvan, nagyon jó életszínvonalon élünk. Soha nem kellett féltékenykednem, mert a 9 évünk alatt egy nővel sem került félreérthető helyzetbe, nagyon családcentrikus, már 25 évesen felhozta, hogy ő benne lenne abban, hogy gyermeket vállaljunk, akkor vettük meg a lakásunkat.

Ennyi év után is érzem, hogy imád, sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, a szex is jól működik közöttünk.

A családja is nagyon normális, az én családommal is nagyon jó a kapcsolata, a bátyámmal legjobb barátok lettek. Az esküvői tanúja is a tesóm lesz.

Jövőre lesz az esküvőnk. Abban is látom, hogy mennyire lelkes, jön-megy intézkedik, alkudozik, még több mint 1 évünk van, de az étteremmel, a vőféllyel, zenekarral megegyeztünk a páromnak köszönhetően.

És most, jön a DE. A páromnak előttem voltak kapcsolatai, de nekem egy sem, még csak egy rendes csókot sem kaptam más férfitól.... Valaha megfogom bánni, hogy nem voltak előtte kapcsolataim? Nem csak a szex miatt, hanem érzelmi téren is, hiszen elképzelésem sincs milyen más férfit szeretni, milyen egy másik férfival kapcsolatban lenni.

Mi erről a véleményetek?

2015. ápr. 2. 21:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Sok boldogságot kívánok Nektek!
2015. ápr. 2. 22:28
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyesen írtad, hogy a hűség döntés kérdése. Mindenkiben ott van a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, abban is, aki "élt" már a házasság előtt, főleg, ha időnként találkozik olyannal, aki felkelti az érdeklődését. Szerencsés vagy, hogy elsőre megtaláltad életed párját, nem gondolom, hogy a későbbiekben problémád lesz, nagyon éretten gondolkozol. Aki nem érzi át, milyen felelősséget jelent a házasság, hajlamosabb könnyedén venni, nem ijed meg tőle. (A vőlegényemet annak idején zokogva győzködtem az esküvőnk előestéjén, hogy hagyjuk a fenébe az egészet, szeretjük egymást, éljünk együtt, várjunk még pár évet:-))

Sok boldogságot nektek!

2015. ápr. 2. 22:40
 23/34 anonim ***** válasza:

Ekkora kajli kérdést rég láttam itt.

Annyira átlátszó, ahogy sorolja, h mérnök a pasi meg bla bla bla....

2015. ápr. 2. 22:40
 24/34 anonim ***** válasza:
68%
szia, jól gondolod, élned kell még, hagyd ott a vőlegényedet, és küldd hozzám!
2015. ápr. 2. 23:29
 25/34 anonim ***** válasza:
32%

Végig sem olvastam minden választ.

Jódolgodban problémát gyártasz magadnak?

A 4-es válaszoló mindent elmondott, nem is lehet többet hozzáfűzni, igaza van!

2015. ápr. 3. 04:10
 26/34 anonim ***** válasza:
A kivancsisag az kivancsisag. Es jogos!
2015. ápr. 3. 07:23
 27/34 anonim ***** válasza:
84%

Mivel változunk folyamatosan,nem tudni,hogy mikor ér el, hogy esetleg kíváncsi leszel másra is....ha lesz ilyen.

Én 27 éve vagyok házasságban,és bár voltak előtte fiúk, együttjárás, csók, a férjem volt "úgy" az első..

Neki volt 3 lány előttem, mindketten fiatalok voltunk.

Én nem éreztem szükségét, hogy mással is kipróbáljam, semmiről nem maradtam le, és nem ért veszteség, hogy nem ment át rajtam a fél város.

Sőt, a férjem értékelte mindig ezt.

Ha megismered korán a párodat, az inkább szerencse,sokaknak nem jön össze, azért szállnak virágról virágra...

Ahogy telik az idő,egyre inkább nem vagyok más férfire kíváncsi...minek?valószínű, mindnek megvan a maga hibája,és a szex se feltétlen jobb mással...

Neki legalább már ismerem a szokásait,stílusát, mozdulatait stb...

Ha ezért lepontoznak se érdekel.

2015. ápr. 3. 08:41
 28/34 anonim ***** válasza:
63%

Szóval boldogan élsz, a vőlegényed szeret, te vagy neki a legfontosabb, családot terveztek, mindenetek megvan, és szépen éltek. De te ezt lesz*rod és arra vágysz, hogy még vagy tízen jól megfarkaljanak.

Nem nő a nő, ha nem járt még benne minimum egy kosárlabdacsapat és a kisvárdai önkéntes tűzoltó egyesület!

Megduglak én, ezen ne múljon, de tényleg nem értem, némelyik nőnek a nagy jó dolgában miért megy el az esze...

2015. ápr. 3. 11:02
 29/34 anonim ***** válasza:

Böszme és társai! Ti nem tudtok olvasni, értelmezni szöveget? Nem igazán értem, ha már megfordul egy nő fejében, hogy mással is lenne, akkor rögtön k.urva???? Azt írta, hogy arra vágyik, hogy még átmenjenek rajta vagy 10-en? Hát nem, erről szó se volt. És ha nektek van/volt párkapcsolatotok és közben sose fordult meg a fejetekben (gondolati szinten!!!), hogy mással legyetek, legyen az Brad Pitt, Angelina Jolie, vagy a szomszéd, vagy a postás,vagy akárki, akkor még a szexuális képzeletetek is elég sivár lehet.

Az, hogy felmerült benne ez a kérdés teljesen természetes. Nem azt írta, hogy ott akarja hagyni a párját, csak hogy kipróbáljon másokat,hanem azt kérdezte, vajon meg fogja e bánni, hogy nem volt előtte mással. És ez attól függ, hogy a kapcsolatuk kb. 50 év múlva is ugyanilyen szép és jó lesz e. És ez csak azon múlik, mint mindenki másnak a kapcsolata: mennyire tisztelik, szeretik egymást, mennyire tartanak ki egymás mellett és maradnak hűségesek, mennyire hagynak teret a másiknak és nem zárják kalitkába, mennyire nem hagyják ellaposodni a kapcsolatukat akár érzelmi, akár szexuális téren, mennyire értenek egyet mindenben, vagy ha nem, tudnak kulturáltan vitatkozni, stb. És még mindezek mellett, ha valamelyikkel gond is van, de meg tudják oldani és akarják mindketten és tesznek is érte, akkor valószínűleg - közhellyel élve - az Isten is egymásnak teremtette őket.

2015. ápr. 3. 11:39
 30/34 anonim ***** válasza:
Mi is 18 évesen jöttünk össze, és egyikünknek sem volt szinte semmilyen kapcsolata senkivel, szex meg főleg nem. A férjem mindig azt mondta mikor régebben azt kérdeztem, hogy elég leszek e én neki, hogy ha egyszer jól megvagyunk akkor miért akarna más nőt? Értsem meg, hogy egyszer jól működik a dolog, jó a szex, szeretjük egymást akkor nem kell neki más nő.Miért is kellene. Igazából én is ezt gondolom. Azóta nem is gondolkozok ilyesmiken, felesleges.
2015. ápr. 3. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!