Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzuk helyre a házasságunkat?
beszélgessetek :-)
pl h milyen volt régen
a változáshoz idő is kell
legyél bújósabb lepd meg apróságokkal
pl egy sms, a zsebébe dugott apró üzenet,
menjetek el kettesben 1-2 napra ha megoldható
és a szex !
ez fontos lepd meg olyan dolgokkal akiket esetleg mindig szeretett volna kipróbálni de eddig nem akartad
csábítsd el :-)
Ahogy olvasom, olyan mintha én lennék az apuka akiről írsz, de nekem csak két gyermekem van. Teljesen ugyanez a problémánk.
Majd visszanézek, hogy miket írnak neked, hátha megváltozik a mi kapcsolatunk is.
Annyit hozzátennék, hogy véleményem szerint ez kétemberes dolog. Nekem is vannak hibáim, de amíg a másik nem látja be, hogy ő is résztvevő fél addig hiába kedveskedek neki bármivel. A szexről ne is beszéljünk. Az is kétemberes.... Sokan jönnek azzal, hogy tartsak szeretőt. De én szeretem a feleségem, és szerintem ő is engem. El sem akarom képzelni neki miket tanácsolnak a barátnői....
Az, hogy nem akarsz elválni egyértelmű, hogy szereted Őt.
Néha a körülmények megtudnak szomorítani, de ezek alapján látom, hogy fantasztikus család vagytok, és szerintem ne fogadd el, hogy gond van veletek.Igen is örülj, légy boldog mert együtt vagytok... A szerelem újra felgerjed főleg, ha egy anya képes a változásra, hogy ismét csinos legyen a férjének...minden elismerésem....
Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni!
Ez szerintem többet ér/érhet, minthogy valaki újra csinosan öltözködik, vagy megiszik egy üveg bort a barátokkal. Persze ezek is fontosak, de ami a legfontosabb, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz érzelmileg, mint férfi és nő. Oké, nyilván most is szeretitek egymást, ezt nem vitatom, de mikor volt utoljára egy jó kis összebújós estétek, amikor csak meséltetek egymásnak? (lehetőleg gyerektéma mentesen)
Esetleg megpróbálkozhattok egy közös hobbival, valami új dolgot együtt megtanulni,nincs is jobb mint együtt nevetni a kezdeti bénázásokon :) (persze csak akkor, ha egyikőtök se az a kioktató típus). Vagy sportoljatok együtt. Értem ez alatt, hogy tényleg együtt, ne pedig egymás mellett. Tenisz, tollas, squash, bowling... biliárt ;-)
Sok sikert!
Nem tudom, amikor mi szülővé váltunk, közelebb kerültünk egymáshoz: közös felelősség, sokkal több közös döntés, kevesebb külön program...
Én akkor láttam tán a legszebbnek a feleséget, amikor reggel fél 6 kor álmosan, mezítláb vajas kenyeret kent a lányunknak uzsonnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!