Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaha megbánom a házasságunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha megbánom a házasságunkat, hogy előtte nem éltem igazán?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, a párom 29. 18 évesen megtaláltam a számomra tökéletes férfit, azóta együtt is vagyunk. Voltak nehézségek a kapcsolatunkban, de mindig meg tudtuk oldani, mert oda jutottunk, hogy bármi is van szeretjük egymást és egymás nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket.

A párom egy jó megjelenésű, majdnem 2 méter magas férfias férfi, mérnök végzettsége van, nagyon jó munkája van, amivel nagyon jól keres. Mindenünk megvan, nagyon jó életszínvonalon élünk. Soha nem kellett féltékenykednem, mert a 9 évünk alatt egy nővel sem került félreérthető helyzetbe, nagyon családcentrikus, már 25 évesen felhozta, hogy ő benne lenne abban, hogy gyermeket vállaljunk, akkor vettük meg a lakásunkat.

Ennyi év után is érzem, hogy imád, sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, a szex is jól működik közöttünk.

A családja is nagyon normális, az én családommal is nagyon jó a kapcsolata, a bátyámmal legjobb barátok lettek. Az esküvői tanúja is a tesóm lesz.

Jövőre lesz az esküvőnk. Abban is látom, hogy mennyire lelkes, jön-megy intézkedik, alkudozik, még több mint 1 évünk van, de az étteremmel, a vőféllyel, zenekarral megegyeztünk a páromnak köszönhetően.

És most, jön a DE. A páromnak előttem voltak kapcsolatai, de nekem egy sem, még csak egy rendes csókot sem kaptam más férfitól.... Valaha megfogom bánni, hogy nem voltak előtte kapcsolataim? Nem csak a szex miatt, hanem érzelmi téren is, hiszen elképzelésem sincs milyen más férfit szeretni, milyen egy másik férfival kapcsolatban lenni.

Mi erről a véleményetek?

2015. ápr. 2. 21:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

"Valaha megbánom a házasságunkat, hogy előtte nem éltem igazán?"

Ez hülyeség, már bocsánat. Én "éltem", de csak felesleges "tapasztalat" volt. nem attól fogsz élni, hogy mindenféle pasival együtt vagy.

Ha szereted és minden rendben van, akkor nem lenne kérdésed.

Én egy dolgot hiányolok a kérdésedből, ő imád, veled tervezi a jövőjét, de te nem írtad, hogy te is így érzel. Nekem nem az jön le, hogy te is szerelmes lennél bele, csak reális dolgok miatt vagy vele. És ennek semmi köze ahhoz, hogy előtte hányan dugtag meg és hányan nem.

Bocsánat a fogalmazásért, de így van.

2015. ápr. 2. 22:06
 12/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, remélem hamarosan megtalálod azt, aki tényleg az igaz lesz. :)

Ez a kis bizonytalanság, nem is igazán bizonytalanság, hiszen tudom, hogy én vele fogom leélni az életem, csak néha vannak ilyen fura gondolataim.

2015. ápr. 2. 22:08
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

Örülj, hogy megtaláltad a párod:)

Szerintem az az ostoba dolog, aki eldob magától egy kölcsönös szerelmet csak azért, mert "túl korainak" tartja. Az igazi szerelem éppen elég ritka dolog az életben ahhoz, hogy ha megáld vele a sors, ne firtasd az időzítést.

(Én 16 évesen találkoztam az "igazival", azóta több, mint 15 év telt el. Sosem értettem ezt a "élni akarok" hozzáállást. Minden percért hálás vagyok.)

2015. ápr. 2. 22:09
 14/34 anonim ***** válasza:

Az ember életében, az a tapasztalatszerzés, azok a mellékvágányok amik által "kiélik" magukat, mind azt szolgálják, hogy azokat a hibákat többé ne kövessék el. Tehát azok a kalandok csak előkészítik azt, amit neked sikerült elsőre megtalálni.

Te most konkrétan azon merengsz, hogy a fejlődésed egy szakaszában (mert az egész élet a fejlődésről szól) csinálnál egy hátraarcot, és visszafejlődnél. Mert kíváncsi vagy arra a lépésre, ami kimaradt.

Ez lenni nagy vazzság, hogy Tuong Lu Kim-et idézzem a South Parkból :)

2015. ápr. 2. 22:13
 15/34 A kérdező kommentje:

Igen, erről nem írtam, mert az én szempontomból fogalmaztam meg most a kapcsolatunkat.

Természetesen én is nagyon szeretem, mert boldog vagyok mellette, és imádom, hogy egy nézésemből tudja mire gondolok. Ami közöttünk van az nem csak erős szeretet! :)

2015. ápr. 2. 22:14
 16/34 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veletek, tényleg nagyon butaság lenne feladni, és nem is akarom. Csak jobb lett volna, ha mondjuk 23-24 évesen találkozom vele, amikor már kicsit beleláttam az életbe, és talán még jobban tudnám értékelni, hogy most milyen szerencsés vagyok.
2015. ápr. 2. 22:16
 17/34 anonim ***** válasza:
Miért merült fel benned a kérdés? :)
2015. ápr. 2. 22:16
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ha meg ez lenne, akkor azt mondanád: Miért nem találkoztunk már hamarabb, miért kellett azzal a sok majomarcúval szenvednem, mikor vele is lehettem volna.
2015. ápr. 2. 22:18
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves voltam, mikor megtaláltam a páromat. Immár 15 éve, azóta születtek gyermekeink, boldogan élünk. Remélem, életem végéig együtt leszünk! Viszont teljes mértékben megértem, hogy vannak ilyen gondolataid, ez természetes. Nekem is voltak. És persze, hogy néha kacérkodik az ember a gondolattal, hisz előtte nekem se volt kapcsolatom, csak egy-két flört talán. De addig jó, míg ez megmarad gondolat szintjén. Másnak meg voltak kapcsolatai és akkor is félremegy, tönkre megy a házassága. Ez nem ettől függ. Remélem, soha nem fogod megbánni! Az elmondottak szerint nagyon jó úton haladtok. :)
2015. ápr. 2. 22:18
 20/34 A kérdező kommentje:
Ezt most nagyon jó volt olvasni! Köszönöm! :)
2015. ápr. 2. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!