Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, szerintetek 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, szerintetek 30 év körül szülni az első gyereket az késő? (csak kor szempontjából érdekel) Akik 30 körül szülték az elsőt, Ti megbántátok utólag, hogy nem előbb vállaltatok vagy ez így volt jó?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje a gyerekvállalásra, szóval ez eléggé egyénre szabott.

Kinek mi a véleménye erről?

Mit gondoltok az egyke gyerekekről?

Nagy hátrány, ha nincsen testvére?

Nekem amúgy van egy húgom, de sajnos nem igazán jó a kapcsolatom vele...

2015. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
90%
Szia, én 39 vagyok és most tudom az első babát tervezni, azért, mert csak mostanra találtam meg azt a férfit, akivel lehet és érdemes tervezni. Hogy miért alakult így, hosszú, de nem is ez a fontos, hanem hogy végre én is megtaláltam. Az pedig, hogy hány éves leszek majd a gyerek érettségijén meg amikor az esküvője lesz, most komolyan kit érdekel?? Mások véleménye miatt mondjak le erről a boldogságról? Őszintén teljesen hidegen hagy, hogy érdekel mások mit gondolnak erről az egészről emiatt, nehogy már ezért mondjak le a családról amit mindig is szerettem volna. Persze kérdezgetik, hogy miért ilyen későn? Erre mindig az a válaszom, hogy így jött ki a lépés. Senkinek semmi köze hozzá.
2015. ápr. 3. 10:54
 72/75 anonim ***** válasza:
82%

71: "Az pedig, hogy hány éves leszek majd a gyerek érettségijén meg amikor az esküvője lesz, most komolyan kit érdekel??"

Ezzel senki sem tud tervezni. Apám 40 volt amikor én születtem, 80 elmúlt és vidáman nézi az unokáit. Míg az elmúlt fél évben két fiatal anyuka halt meg a környezetemben, az egyik 33 a másik 27 éves volt. Az első egy kislányt hagyott itt, a másik két gyereket, egy ovist és egy általános iskolást.

2015. ápr. 4. 01:30
 73/75 anonim ***** válasza:
Szerettem volna 25-30 évesen szülni. Jövő hónapban 40 leszek, két vetéléssel a hátam mögött. Jobb lett volna előbb, de nem volt meg hozzá a megfelelő társ (és én gyereket családba szerettem volna). Ha jön a baba, örülünk.
2015. ápr. 4. 19:31
 74/75 anonim ***** válasza:

26 voltam, mikor először előjött bennem komolyan a vágy a gyerekválllásra, addigra lettem kész a sulival, illetve akkor jegyeztük el egymást a férjemmel. A munka miatt még várunk, legkorábban 28 leszek, ha gyorsan összejön. Így utólag szerettem volna már 26-27 évesen szülni, bár eredetileg 30 körülre terveztük az elsőt, a gyerek utáni vágy viszont előbb jött.

Az, hogy ez mennyire késő, csak később fog kiderülni, még nem tudjuk hány gyereket akarunk. Kettőre gondoltunk, de az egy, vagy a három is jó lenne attól függően, hogy az elsővel milyen lesz majd szülőnek lenni.

Az, hogy mennyire jó, ha van testvér, egy jó kérdés. Sok családban nincs jó kapcsolat a testvérek között, viszont sokaknál igen. Nekünk a tesómmal nagyon jó a kapcsolatunk, de ez azóta van így, mióta nem lakunk egy háztartásban:D Szerintem minden helyzetnek megvan az előnye és a hátránya, azokat kell mérlegelni. Az ,,Egy gyerek nem gyerek"-re meg én azt kérdezném, hogy akkor az micsoda? Kiscsirke?:D

2015. ápr. 7. 10:51
 75/75 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam a válaszomból, hogy nekem van 1 testvérem, de sokra nem mentem vele...nem jó a kapcsolatunk, alig ismerem, mert nem együtt nőttünk fel, később amikor közeledni próbáltam, ő ezt nem támogatta. Szóval ennyi. Én a magam részét megtettem, kényszeríteni, megalázkodni nem fogok.

Szerintem nem kell feltétlenül testvér. Mindenki annyi gyereket vállaljon amennyiről gondoskodni tud, és pl nem ketten hárman, többen fognak 1 szobában nyomorogni. Nagyon idegesítő a közös szoba, ha nem jönnek ki egymással...Egy másik embert elviselni, nem csak nevelés kérdése....függ a testvér személyiségétől is, mennyire jönnek ki egymással.

Én úgy vagyok vele, hogy már akkor boldog lennék ha 1 gyermekünk lenne....de pl inkább 1 mint 3 (nekem 3 már sok)

2015. ápr. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!