Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, szerintetek 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, szerintetek 30 év körül szülni az első gyereket az késő? (csak kor szempontjából érdekel) Akik 30 körül szülték az elsőt, Ti megbántátok utólag, hogy nem előbb vállaltatok vagy ez így volt jó?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje a gyerekvállalásra, szóval ez eléggé egyénre szabott.

Kinek mi a véleménye erről?

Mit gondoltok az egyke gyerekekről?

Nagy hátrány, ha nincsen testvére?

Nekem amúgy van egy húgom, de sajnos nem igazán jó a kapcsolatom vele...

2015. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
43%
van végzettség, nyelvvizsga, lakás is, akkor igazán elértem valamit, a ti mércétekkel is, büszke vagyok magamra..! én kérek elnézést, hogy nekem a családom fontosabb mint a diplomám, tényleg az én mércémmel lehet a baj :D
2015. ápr. 1. 15:05
 52/75 anonim ***** válasza:
40%

# 51/51 erre már csak egy vmit tudok reagálni:

[link]

2015. ápr. 1. 15:07
 53/75 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek az 52-es válaszolóval. Erre már tényleg nincs mit mondani.
2015. ápr. 1. 15:09
 54/75 anonim ***** válasza:
58%

jah és még azt mondta Ő nem dörgöl semmit senki orra alá!

tényleg nem!

2015. ápr. 1. 15:17
 55/75 anonim ***** válasza:
0%
Azért a funkcionális analfabetizmus nagyban megnehezíti az életet. Ez itt ennek ékes példája :))
2015. ápr. 1. 15:18
 56/75 anonim ***** válasza:
69%

"Azért a funkcionális analfabetizmus nagyban megnehezíti az életet."

Vicces, hogy ezt éppen te mondod. De legalább belátod, hogy vannak gondjaid.

2015. ápr. 1. 15:20
 57/75 anonim ***** válasza:
100%
Na, lényeg a lényeg Kérdező! Nem lesz attól beteg gyereked, ha 30 körül szülsz, te sem leszel rosszabb anya, mint a 26 évesen szülő nő, hidd el. Akkor kell szülni, mikor minden körülmény adott hozzá és kész, nem mások véleménye alapján. Én elnézést kérek tőled, hogy így elkanyarodtunk a kérdés igazi lényegétől, ne foglalkozz a kis vitánkkal.
2015. ápr. 1. 15:24
 58/75 anonim ***** válasza:
55-ös, nekem nincsenek gondjaim :) Te keversz engem valakivel, én az vagyok, aki leírtam, hogy a szülés ténye pusztán, önmagában állva a termékenységet jelzi, nem pedig a nő értékét.
2015. ápr. 1. 15:24
 59/75 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat, akkor összekevertelek a nagyképű 73%-os válaszolóval :)
2015. ápr. 1. 15:26
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kérdező: alapítsatok családot kedvetek szerint és sok boldogságot hozzá! A kutatások szerint a tervezett élet, a minden szempontból megalapozott, átgondolt gyermekvállalás nagyobb eséllyel hoz boldog életet, együtt maradó, boldog és kiegyensúlyozott családot.

A károgók véleménye meg ... kutyaugatás nem hallatszik az égig ;)

2015. ápr. 1. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!