Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, szerintetek 30 év körül szülni az első gyereket az késő? (csak kor szempontjából érdekel) Akik 30 körül szülték az elsőt, Ti megbántátok utólag, hogy nem előbb vállaltatok vagy ez így volt jó?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje a gyerekvállalásra, szóval ez eléggé egyénre szabott.
Kinek mi a véleménye erről?
Mit gondoltok az egyke gyerekekről?
Nagy hátrány, ha nincsen testvére?
Nekem amúgy van egy húgom, de sajnos nem igazán jó a kapcsolatom vele...
2015. ápr. 1. 10:15
31/75 anonim válasza:
29-es vagyok. Neked nem, nekem igen. Mondjuk diploma és diploma között is hatalmas különbségek vannak.
32/75 anonim válasza:
5 év alatt azért megoldható ;). Ha orvos vagy és 10 éve csinálod akkor igazad van, ezesetben gratulálok is a kitartáshoz!
33/75 anonim válasza:
Nem orvos vagyok, jogász. Persze, 5 év alatt meg is oldottam, de én munka alatt nem a diákmunkát értem (amit egyetem mellett lehet csinálni, de sokat nem ér), hanem a normális munkát, amivel alapot adunk a gyerekvállalásnak. Mondjuk én nem látok azért akkora különbséget a 26 és a 30 éves kor között. Ha 20 évesen szültél volna, még érteném amit írsz, de 4 év itt nem igazán számít, főleg, hogy te is közelebb a harminchoz szültél.
34/75 anonim válasza:
Nekem van egy remek BIOLÓGIAI érvem a semmire nagyképű hozzászólónak: azért, mert másképpen van valami, mint az ő fatornyos falujában, attól még nem válik ténnyé. Sőt, semmin nem változtat a "véleménye".
Le leszek pontozva, mert betaláltam. Jujj.
35/75 anonim válasza:
Most ki a "semmire nagyképű hozzászóló"???
36/75 anonim válasza:
Es milyen az a fatornyos falu?? :)
37/75 anonim válasza:
A fatornyos falu a tökéletes ellenpólusa a sokszínű, kozmopolita, felvilágosult nagyvárosnak :) Egy fatornyos falu onnan ismerszik meg, hogy mindenki ismer majdnem mindenkit, egyforma életet élnek az ottani emberek stb. Lehet az egy vidéki város is.
38/75 anonim válasza:
na jó marha jó hogy egyesek beteg emberek orra alá is képesek dörgölni hogy nekik bezzeg összejött 30 alatt! Gratulálok! Dícsérjétek meg magatokat!
39/75 anonim válasza:
és aki 30 alatt is képes arra, hogy párt találjon és szüljön az nem egy menő kozmopolita csak egy falusi suttyó... azért a te iq szintedet sem irigylem :D
40/75 anonim válasza:
ki dörgöli beteg emberek orra alá? az nyilván önhibáján kívül nem esik teherbe, de a kérdés nem is neki szólt, hanem annak aki tudatosan válaszja hogy 30 fölött szül, mert élni akar, mert karriert akar, mert utazni akar, stb! a kérdés az, h ők megbánták-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!