Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, szerintetek 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, szerintetek 30 év körül szülni az első gyereket az késő? (csak kor szempontjából érdekel) Akik 30 körül szülték az elsőt, Ti megbántátok utólag, hogy nem előbb vállaltatok vagy ez így volt jó?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje a gyerekvállalásra, szóval ez eléggé egyénre szabott.

Kinek mi a véleménye erről?

Mit gondoltok az egyke gyerekekről?

Nagy hátrány, ha nincsen testvére?

Nekem amúgy van egy húgom, de sajnos nem igazán jó a kapcsolatom vele...

2015. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Már bocsánat de én is faluból származom! És 30 alatt találtam meg a párom sőt urambocsá 24 évesen férjhez is mentem! a többit meg megírtam
2015. ápr. 1. 14:44
 42/75 anonim ***** válasza:
90%

"De értem én, h ebben a beszélgetésben az a gonosz akinek ez összejött 30 alatt, csak attól még ti ne érezzétek felsőbbrendűnek magatokat, mert nektek nem."

29-es vagyok. Mint írtam, nekem eszem ágában sem volt 30 alatt szülni. Aztán 30 évesen, ahogy elhatároztuk, a 2. próbálkozós hónapban már össze is jött. Szóval nálam szó sincs arról, hogy irigy lennék a korábban szülő nőkre. Mondjuk az én környezetemben az értelmiségi nők kb. 30 körül szülnek, addig mással vannak elfoglalva.

2015. ápr. 1. 14:45
 43/75 anonim ***** válasza:
Megbánni? Mégis miért? Elmagyaráznád?
2015. ápr. 1. 14:46
 44/75 anonim ***** válasza:

"ebben a beszélgetésben az a gonosz akinek ez összejött 30 alatt, csak attól még ti ne érezzétek felsőbbrendűnek magatokat, mert nektek nem"

Ebből egyértelmű hogy akinek összejött az felsőbbrendűnek érezheti magát! sztem

2015. ápr. 1. 14:52
 45/75 anonim ***** válasza:
92%

"és aki 30 alatt is képes arra, hogy párt találjon és szüljön az nem egy menő kozmopolita csak egy falusi suttyó."

Az nem, aki így él, csak az, aki nem érti a leírt mondatokat. :))

Az azért tiszta, ugye, hogy "képesnek lenni" pártalálásra és szülni nem egy teljesítmény? Nem egy érdem? Csak bizonyos körökben :))

Bárki KÉPES gyereket szülni, aki már menstruál, ez önmagában semmit nem jelent a világon.

Sőt, sok olyan ember is van, aki huszonéves kora óta boldog házasságban él, de nem vállaltak gyereket, csak mondjuk tíz évvel később. Vagy soha.

És még ezer másféle is. Egy biztos: gyereket szülni, akármilyen életkorban, nem az illető értékmérője. Pusztán annyit jelent, hogy az illető termékeny. Nem többet, nem kevesebbet.

2015. ápr. 1. 14:53
 46/75 anonim ***** válasza:
53%
nem érdem, nem teljesítmény szerinted, ok. Te mit érzel érdemnek és teljesítménynek az életedben?? tényleg érdekel, h szerinted mit kell elérnie 30 éves korára az embernek? Én elértem amit akartam (tanultam, utaztam, diplomáztam, párt találtam, van munkahelyem, férjhez mentem, van két gyerekem), tökéletesen elégedett vagyok a helyzettel. Mi az amit szerinted másképp kellett volna csináljak, hogy teljesítménynek lehessen nevezni amit "elértem"?
2015. ápr. 1. 15:00
 47/75 anonim ***** válasza:
90%

" Egy biztos: gyereket szülni, akármilyen életkorban, nem az illető értékmérője. Pusztán annyit jelent, hogy az illető termékeny. Nem többet, nem kevesebbet."

Én köszönöm hogy ezt leírtad!

2015. ápr. 1. 15:01
 48/75 anonim ***** válasza:
82%
Mi a teljesítmény 30 évesen? Bármilyen képzettség, végzettség (ez lehet közép vagy felsőfokú is), biztos munkahely, fizetés. Lakás (saját vagy albérlet) fenntartása. Az, hogy valaki teherbe tud esni, nem teljesítmény, ne haragudj. Az egy hatalmas öröm, de nem teljesítmény.
2015. ápr. 1. 15:04
 49/75 anonim ***** válasza:

# 46/47

És most mit vársz? hajoljunk meg előtted?

Te teljesítettél nekem meg nem jött össze! ezek szerint én kevesebb vagyok nyomorult vagyok vagy mi?

Ne írd azt hogy ilyet nem mondtál mert a te soraidból süt a felsőbbrendűségi érzés!

2015. ápr. 1. 15:04
 50/75 anonim ***** válasza:
46-os: akkor ismét leírom: ÖNMAGÁBAN a szülés/szülések ténye, valamint az azok mellé rendelt életkor semmilyen szempontból nem értékmérő, pusztán a annyit tesz, hogy termékeny az illető.
2015. ápr. 1. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!