Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, szerintetek 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, szerintetek 30 év körül szülni az első gyereket az késő? (csak kor szempontjából érdekel) Akik 30 körül szülték az elsőt, Ti megbántátok utólag, hogy nem előbb vállaltatok vagy ez így volt jó?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje a gyerekvállalásra, szóval ez eléggé egyénre szabott.

Kinek mi a véleménye erről?

Mit gondoltok az egyke gyerekekről?

Nagy hátrány, ha nincsen testvére?

Nekem amúgy van egy húgom, de sajnos nem igazán jó a kapcsolatom vele...

2015. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Semmi gond, 59-es :)
2015. ápr. 1. 15:27
 62/75 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki akkor szüljön amikor úgy érzi, hogy meg érett rá. Kapcsolat, anyagiak stb.

Én személy szerint 24 évesen szültem az első gyermekem soha nem akartam 30 felett szülni. És nem is bántam meg.

Egyébként ha mindenki arra várna, hogy meg legyen mindene a baba vállaláshoz akkor elég kevés gyermek születne. Illetve mindig beüthet a krakk és történhet kiszámíthatatlan dolog sz életben.Ez az én személyes véleményem.

De az is bizonytott dolog, hogy 30- 35+ fölött nagyobb az esélye a genetikai betegségeknek. Ezen nem kell senkinek megharagudnia.

Kellemes napot.

2015. ápr. 1. 15:38
 63/75 anonim ***** válasza:
79%
Én 28 vagyok és még eszem ágában nincs gyereket szülni, anyagilag megtehetném éppenséggel, párom is van. Bizonyos körökben már lehet vénlánynak számítok, de ez engem nem igazán érdekel, főleg hogy az én ismertségi körömben 30 alatti anyuka nincs is. Max. Szerintem az bánja, hogy nem vállalt korábban gyereket, aki szeretett volna de mondjuk nem jött össze akármilyen okból.
2015. ápr. 1. 15:42
 64/75 anonim ***** válasza:
73%

Mi 30 éves koromra terveztük eredetileg az első babát, addigra már 5 éves házasok leszünk, de már az első házassági évfordulónk előtt kiderült, hogy nem lehet gyermekem. Szóval ennyi volt a gyerektéma részünkről.

Szerintem amúgy sokkal rosszabb ha valaki alkalmatlan időben vállal gyereket. Pl: nem elég ideje van együtt a pár, vagy túl fiatalok, nem is éltek még igazán, becsúszott/nem készültek rá anyagilag, és vagy érzelmileg stb.

30-35 között simán lehet szülni, esetleg még 40. Ha sokára jön össze, vagy az ember idősebb korában talál megfelelő párt.

2015. ápr. 1. 16:53
 65/75 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a sok választ.

Van akinek késő, van akinek korai. Van egy 29 éves ismerősöm. Nincs gyereke, beszélgettünk róla szeretne-e. Azt mondta hova már?! Nem akar ő 40 évesen 10 évesek után rohangálni, gyerekzsúrt rendezni, eddig nem jött el az ideje, akkor neki már nem kell.

Másik ismerősöm most szül 35 évesen.

Ezt szerintem mindenkinek magának kell eldönteni. Szerintem a 30 egyáltalán nincs későn, tök időben van.

Az egyke gyerekkel meg az a baj, hogy rajtad fog unatkozni, ha van az embernek tesója, van kit ba.tatni :D ;)

2015. ápr. 1. 22:44
 66/75 anonim ***** válasza:

Huhh, na most már elolvastam.

Vicces dolog: én mindig is a fiatalon szülés híve voltam. Mert csak. Nem biológiai meg ilyen okokból, csak mindenkinek a fejében van egy kép, ezt, hogy KELLene.

Na nekem fiatal anyák vannak a fejemben. Ehhez képest úgy amúgy egyáltalán nem akarok gyereket. Vagy még nem? Talán a helyes megfogalmazás: ellenék gyerek nélkül is, de nincs ellenemre se.

Jövőre megyek férjhez. 27 leszek jövőre. Ebből nem olyan nehéz kimatekolni, hogy bizony-bizony én is későn fogok szülni, főleg mert bár a vőlegényem nem bánná, én nem szeretnék esküvő után azonnal ráfeküdni a dologra.

Ami fura az egészben, hogy nem érzem, hogy egy 30 éves bármilyen szempontból öreg lenne. Mégis, ha gyerekkoromban megkérdeztetek volna, azt mondtam volna, 21 évesen fogok szülni.

De hát egy gyerekhez sok dolog kell. Nem utolsó sorban A pasi. Ha valaki megtalálja 22 éves korában, az szülhet 26 évesen akár előbb is, de aki nem az most ássa el magát, és ne szüljön gyereket, mert lehet nem éri meg az unokája érettségijét? (Aki lehet, hogy nem is lesz)

2015. ápr. 1. 23:56
 67/75 anonim ***** válasza:
30 évesen szültem az elsőt, 32 évesen a másodikat, szerintem jobb volt a gyereknek és nekem is. Sikerült olyan szakmai tapasztalatot szereznem, hogy két konkrét állásajánlat közül még én választhattam amikor kisgyerekes anyaként a két gyerek után vissza kellett mennem dolgozni, utaztam előtte, szóval nem éreztem, hogy a gyerekek miatt korlátozva lennék vagy valamiről lemaradtam volna. Viszont még elég fitt voltam a babakocsi emeléshez, a játszótéri szaladgáláshoz. Nekem pont ideális volt. Barátnőm is 30 évesen szülte az elsőt, utána még kettőt, szóval nem fogsz az időből kifutni, ha esetleg meggondolod magad.
2015. ápr. 2. 03:26
 68/75 anonim ***** válasza:
Ez mind szép,de mindenki azt írja 30 évesen szültem, ez tök jó(csak az a bibi hogy ez mostanában történt) engem olyan ember kommentje érdekelne, aki most már előre haladt a korban és "annak idején" szült 30 évesen.
2015. ápr. 2. 08:59
 69/75 anonim ***** válasza:

Nem gond. Én az elsőt 33 évesen szültem. A másodikat 35 évesen és készülünk még egy 3. ra (mivel fiúk még 1x próbálkozunk hátha becsúszik egy kislány is :) )

Szerintünk testvér kell.

2015. ápr. 2. 21:43
 70/75 anonim ***** válasza:

68: Mennyire előrehaladt? 43 vagyok, 13 éve szültem az elsőt.

De ismerek olyat, akinek már 16 és 20 évesek a gyerekei.

2015. ápr. 2. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!