Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyan házas nők/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan házas nők/férfiak akiknek van szeretőjük? Mennyi idő után igényeltetek másik társat? Hogyan ismerkedtetek meg?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból írjatok kérlek. Nem lepontozni akarok meg ítélkezni, hanem érdekel a dolog.

Mennyi idő után kezdtetek el vonzódni más iránt? hol ismerkedtetek meg? hogyan alakult ki a szeretői viszony?

Kiderült vagy titokban maradt?

VAn olyan aki lezárta a szeretői viszonyt és tovább élt a férjével/feleségével, anélkül hogy kiderült volna?

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
51%

En nokent teljesen egyetertek Miguel-el, nekem is van szeretom amit huszonevesen elkepzelhetetlennek tartottam volna es ma is tudom, hogy ez nem kimondottan moralis dolog. Csak szexualis indittatasbol sosem csalnam meg a ferjem, de a szerelem az mas.

Ezek ritka dolgok (marmint a szerelmek) es most jon az" akkor miert nem hagyod ott a ferjedet" logikus kerdesek. Nos azert mert 30 evesen tudom az, hogy a szenvedelyes szerelem nem garancia egy jo hazassagra,egyuttelesre ez egy elkepszto neurokemia ami totalisan addiktiv.

Ettol fuggetlenul a ferjem jofej, habar nem tokeletes es erzelmileg jelenleg melyponton vagyunk (nem csak miattam). Tobb billio ember el a foldon eleg furcsa lenne, hogyha egyetlen pasival elnem le az egesz eletem husegesen.

Az szerelemnek probalhatok nemet mondani, es magamnak is hazudva etikus embernek maradni....de minek?Ugy ertem itt rolam van szo, az en boldogsagomrol es csak egyetlen egyszer elek, ezert azt ugy teszem anogy nekem a legjobb, fuggetlenul attol h az mennyire etikus egy hazassagban.

A vilagon millio es egy dolog van amin lehet aggodni es nagy ugyet csinalni belole....a megcsalas nem ilyen szamomra:-)))

Szeretek elni, szeretem az eletet es elvezem a szerelmet, mert ezert is vagyok a foldon.Ez egyfajta szemelyes szabadsag, az meg hogy aki megcsalja a parjat akkor nem is szereti, az akkora orrbavago szillogizmus, hogy ilyet sztem csak egy tootal unintelligens szemellenzos valaki tud kinyogni:-)))

Itt ugyis lepontoznak, de ugye ez nem a valo elet:-))

2015. febr. 14. 16:27
 42/43 anonim ***** válasza:

Mr.King a depressziónak nagyon is sok köze van hozzá,mert a depresszió általában igencsak negativan hat a libidóra,ráadásul a legtöbb depressziós embernek nincs betegségtudata,és nem fordul orvoshoz,mondván ő nem bolond.

És tudod az ember fiának/lányának egy idő utánn elege lesz a párja savanyú képéből,meg a folyamatos elutasításból.

És ha nem olyan könnyű elválni(anyagiak,gyerekek stb miatt),vagy még reménykedik a másik,hogy helyrejön a párja talán,illetve bűntudata van mert nem akarja ilyen rossz állapotban elhagyni,akkor bizony előbb-utóbb jön a szerető.

Mivel mindenkinek csak egy élete van,és nem biztos,hogy be akarja vállalni,hogy lemodjon ő is minden örömről csakmert a házastársának problémája van.

2015. febr. 14. 17:19
 43/43 anonim ***** válasza:
14%
Ribik gyulekezete, de egyszer mindenki megkapja ami jar neki.
2015. febr. 15. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!