Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az oviban összeismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oviban összeismerkedtem egy apukával. Úgy, mint egy anyuka egy másik anyukával. Ez baj?

Figyelt kérdés

egy közvetlen családcentrikus apuka, akivel minden anyuka jóban van, és aki szereti a családját, hűséges. A gyerekei jól kijönnek más gyerekekkel, így többször feljárnak egymáshoz, ott is inkább anyukák vannak.

Én is anyuka vagyok és most baj, az ha barátkoznánk? gyerekeink jól kijönnek egymással és egyszer szeretném elhívni magamhoz, hogy itthon játszhassanak a gyerekek.

a férjem ennek nem örül

most tényleg előbb-utóbb beindulna a kémia? és ha nem? miért kell egyből félreérteni mindent?

2015. jan. 10. 11:32
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

közben elküldtem, még annyit szerettem volna, hogy

egy jól működő házasságba

belefér

vagy nem fér bele?

ti mit gondoltok erről?

2015. jan. 10. 11:33
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Hívjátok meg a kedves feleségével együtt, arra a férjednek sem lehet kifogása.
2015. jan. 10. 11:36
 3/31 anonim ***** válasza:
68%
nézz magadba: te nem a gyerekek jó kapcsolata miatt szeretnéd a gyerekét apukástól meghívni, hanem apuka miatt ... mindamellett belefér, de megértem a férjed
2015. jan. 10. 11:41
 4/31 anonim ***** válasza:
77%
Te mit szólnál egy csinos anyukához a nappalitokban a férjeddel?
2015. jan. 10. 11:45
 5/31 anonim ***** válasza:
31%
Ennyi erővel a párom bejöhetne a munkahelyemre egy kalasnyikovval, annyi itt a férfi.
2015. jan. 10. 11:46
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Van felesége? Ha van, akkor 4-esben bandázzatok, ne ketten. Egyébként nekem nem lenne bajom vele, ha a férjem barátkozna az anyukákkal, nyilván normális keretek között. Ha viszont kettesben elmennének valahova ovin kívül, az fura lenne.
2015. jan. 10. 11:47
 7/31 A kérdező kommentje:

annyira megértelek titeket!

tudom, hogy félreérthető, de tök jól el tudunk beszélgetni mindenről, anélkül, hogy kikezdenénk egymással. Mintha barátok lennénk. De akkor nem hívom fel őket, pedig csak egy fél óra lett volna mondjuk ovi után vagy ilyesmi

akkor még dolgoznak a párjaink

de mindegy

eszembe sem jutott másként gondolkozni

miből gondoljátok, hogy csinos vagyok?

hmmmmm

2015. jan. 10. 11:48
 8/31 A kérdező kommentje:
és a közös séta még belefér? vagy azt is hagyjuk szerintetek? mert akkor a közös gyerekes lakásos programot nem tartom be
2015. jan. 10. 11:50
 9/31 anonim ***** válasza:
80%

"akkor még dolgoznak a párjaink "

Miért kell, hogy melózzon a párod mikor elmész mászkálni a gyerekeddel meg a pasival és az ő gyerekével? Az ő párja és a te párod miért nem mehet?

2015. jan. 10. 11:52
 10/31 anonim ***** válasza:
45%
Az óvoda nem arra való, hogy ott más férjét próbáld megszerezni magadnak.
2015. jan. 10. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!