Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oviban összeismerkedtem egy apukával. Úgy, mint egy anyuka egy másik anyukával. Ez baj?
egy közvetlen családcentrikus apuka, akivel minden anyuka jóban van, és aki szereti a családját, hűséges. A gyerekei jól kijönnek más gyerekekkel, így többször feljárnak egymáshoz, ott is inkább anyukák vannak.
Én is anyuka vagyok és most baj, az ha barátkoznánk? gyerekeink jól kijönnek egymással és egyszer szeretném elhívni magamhoz, hogy itthon játszhassanak a gyerekek.
a férjem ennek nem örül
most tényleg előbb-utóbb beindulna a kémia? és ha nem? miért kell egyből félreérteni mindent?
közben elküldtem, még annyit szerettem volna, hogy
egy jól működő házasságba
belefér
vagy nem fér bele?
ti mit gondoltok erről?
annyira megértelek titeket!
tudom, hogy félreérthető, de tök jól el tudunk beszélgetni mindenről, anélkül, hogy kikezdenénk egymással. Mintha barátok lennénk. De akkor nem hívom fel őket, pedig csak egy fél óra lett volna mondjuk ovi után vagy ilyesmi
akkor még dolgoznak a párjaink
de mindegy
eszembe sem jutott másként gondolkozni
miből gondoljátok, hogy csinos vagyok?
hmmmmm
"akkor még dolgoznak a párjaink "
Miért kell, hogy melózzon a párod mikor elmész mászkálni a gyerekeddel meg a pasival és az ő gyerekével? Az ő párja és a te párod miért nem mehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!