Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oviban összeismerkedtem egy apukával. Úgy, mint egy anyuka egy másik anyukával. Ez baj?
egy közvetlen családcentrikus apuka, akivel minden anyuka jóban van, és aki szereti a családját, hűséges. A gyerekei jól kijönnek más gyerekekkel, így többször feljárnak egymáshoz, ott is inkább anyukák vannak.
Én is anyuka vagyok és most baj, az ha barátkoznánk? gyerekeink jól kijönnek egymással és egyszer szeretném elhívni magamhoz, hogy itthon játszhassanak a gyerekek.
a férjem ennek nem örül
most tényleg előbb-utóbb beindulna a kémia? és ha nem? miért kell egyből félreérteni mindent?
simán jöhet, nekem jó a hétvégi családos összefutás is, de az én párom 7 előtt ér haza, mi meg délelőtt sétálnánk
igazából nem csinálnék ebből ekkora ügyet, ha a férjemet nem zavarná
azért kérdeztelek titeket
más anyukával is szoktam sétálgatni és fel szoktak jönni
de egy apukát ki kell hagynom, ki illik hagynom, mert ő férfi, igaz?
utolsó: lepontoztalak, szó sincs erről, ide tényleg azok az olvasók járnak, akik mindenben a legrosszabbat látják? hát nincs bennetek egy csöpp tartás sem, egyből el kell ítélni a másikat és egyből azt kell gondolni, hogy mi dugni akarunk
na itt be is fejeztem
értelmes embereket nem itt találok
a többieknek meg köszönöm a válaszokat
Nézd, te mit szólnál, ha hétvégén el kéne utaznod valamiért és a férjed vigyázna a gyerekekre és felmenne hozzátok egy csini, kedves anyuka, akit mondjuk a játszótérről ismer? Téged egy pillanatra se zavarna?
Illetve jó lenne még tudni,hogy nálatok mennyire elfogadott az ellenkező nemű barát? Férjednek van hölgy ismerőse, akivel összejár és neked más férfi ismerős akivel összejársz?
Kedves Kérdező!
Én nem tartom jó ötletnek. Ha a gyerekek jól elvannak egymással, akkor hívjátok meg a gyereket játszani, vagy menjen a tiétek hozzájuk! De ne egymás miatt járjatok össze. Attól, hogy házasok vagytok, még maradtakok férfi és nő. Előbb egy kis szimpátia, aztán már úgy érted, jobban megért, mint a férjed, stb. Nem, nem feltétlenül alakul így, de szerintem házas ember kerülje annak a lehetőségét is, hogy önkéntelenül túlzottan összemelegedjen egy ellenkező neművel.
Én sem örülnék, ha a feleségem elkezdene arról beszélni, hogy az XY (férfi) kollégája milyen jófej, és hívjuk már meg egyik nap magunkhoz. Az emberben van egy egészséges féltékenység. Van az a helyzet, ahol nem az a gáz, ha féltéken valaki, hanem ha nem az. Szerintem ez egy ilyen helyzet.
akkor még dolgoznak a párjaink
NA, innentől kezdve nem gondolom, hogy a gyerekek miatt hívnád.
egyből azt kell gondolni, hogy mi dugni akarunk
jaj, ne csináld... ha nem azt akarnád, akkor jöhetne akkor is, amikor a párjaitok nem dolgoznak.
Mókás a válaszolók gondolkodásmódja. Van gyereketek? Ha van, nem tudom elképzelni, hogy komolyan gondoljátok, hogy ovis gyerekek jelenléte mellett bármilyen szexuális jellegű történet megvalósulhat a kérdező, meg az apuka között...
Igen, létezik egészséges féltékenység, de létezik bizalom is egy normális kapcsolatban. Az ember nem azért nem csalja meg a párját, mert nem adódik lehetősége rá, hanem azért, mert őt szereti. Ha pedig apuka és kérdező között ki tud alakulni valami, az ki fog alakulni anélkül is, hogy apuka átmegy a kérdezőhöz.
Ez azt jelenti hogy a felek házassága nem jó, és ez más úton is kibukna előbb-utóbb. Ha viszont jó a házasság, akkor az aggodalom is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!