Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lassan10 hónapos kapcsolatom, de összeismerkedtem egy másik fiuval aki a kapcsolatom előtt tetszett. Mit tegyek?
Azzal a fiuval legjobb barátok lettünk,megosztunk mindent egymással,néha néha bókol.Azt mondja ne szakitsak a pasimmal érte, s hogy nehogy beleszeressek.(mármint a fiubarátomba)de olyanokat ir higy tetszek neki megminden.Találkoztunk már élõbe is,és nagyon tetszik nekem.Meg van benne az ami a pasimba nincs.A pasimmal semmi különöset nem beszélünk,kicsit unalmas,de attól még ugyanugy szeretem.A fiubarátommal ahányszor beszélek annál jobban tetszik.Élõbe is próbálta mutatni hogy tetszek neki,bökdösödött s ezek.
A barátomba úgy érzem hamarosan beleszeretek,mig a pasimmal egy héten 1x találkozok,s alig beszélunk,kezdem egyre jobban megunni.
Mit tudnék csinálni,hogy barátom ne tetszedjen,hogy csak barát legyen,vagy nem tudok semmit sem?
Ahogy a szavaidból kiveszem, mindent eléggé bizonytalanul, lustán és tapasztalatlanul csinálsz. Nem csoda, hogy állandóan döntési kényszerben érzed magad. Pedig nem üldöz semmi, amint hallod, a másik fiú is tiltakozik a szakításod ellen. Hiába fogod rá a barátodra, hogy Ő unalmas, a vásár kettőn áll, vagyis tehát nagyon rosszul választottál párt, vagy pedig te éppúgy elrontottál mindent. Ahogy a szavaidból kivettem, leginkább a küzdelem hiányzik. Mindegy, hogy a mostani párodért, vagy egy másik fiúért, vagy éppen a saját sikereidért küzdesz, küzdelemre és bátorságra szükséged lesz a tapasztalatszerzéshez. Ne dőlj be annak a dumának, hogy ez a fiúk dolga. Ugyanis ezáltal csak kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülsz: nem leszel önálló. Pedig az önállóság az egyetlen út ahhoz, hogy a bizonytalanságot kezelni tudd. Vagyis, csak úgy kerülsz ki a kalamajkából, ha elhatározol valamit, és azt tűzön vízen kereszül viszed. A jó pillanatban kell stratégiát változtatni!
20/F
Elég egyértelmű a képlet. Nem szereted a pasidat. a barátodba viszont beleestél.
Ha nem is jönne veled össze barátod de a pasidat nem kéne hülyíteni. Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!