Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, amikor meglátjátok az általatok szeretett (de titeket ő semmibe sem vett) nőt egy másik pasi párjaként, akkor végigfut az agyatokban, hogy ez a fiú biztosan több és jobb valamiben, mint ti?
Azért az első randin nem hiszem el, hogy nem beszélik meg, ki mivel foglalkozik. A lányoknak bejönnek az okos férfiak, törődj bele.
Látod, normális lányok tetszettek meg neked, akik kikosaraztak, de előbb-utóbb összejön neked is. Nem vagy kevesebb, csak más, mint amit vártak. Valakinek meg pont te fogsz kelleni.
Lehet azért rossz a statisztikád, mert szaktársakat vettél alapul.
Ahogy a munkaerő piacon is minimumu elvárás, hogy két nylevet beszélj minimum tárgyalóképesen és a szakmádban legyél naprakész és egy 3 éves gyakorlat sem árt... és tehetik mindezt azért mert sok a jelentkező és a munkahelynek is vannak követelményei. Főleg a multiknál ,de cserébe jó fizú és karrier vár.
Úgy a diplomás lányok is megdolgoztak a sikerért, hisz tanultak éveket tehát gondolom ők is elvárják, hogy a férjük legyen "reprezentatív"
A külföldi kulimunkás lányokkal én példálóznék, mert nekem 4 ismerődőből egyik sem kapta meg a szőke herceget. Tehát a sikertörténetek csak nagyon kis százalékot teszik ki.
Szerintem tágabb rétegekből kéne nézned a dolgokat, mert ez elég egysíkú.
Jó, nem kell mindent elhinni a nőknek.
Egyértelmű, h azért megfigyelik, h melyik pasi mennyire tuti.
Nézz szét ezen az oldalon, itt minden nő állítja, h csak szegény pasikkal járt, csak rondákkal, csak kisfarkúakkal és persze sose állnának szóba egy gazdag, jóképű, vonzó pasival.
Most komolyan elhiszed?:)
Most pedig kezdődik majd a szokásos, h mert nincs nőm meg nincs sikerem meg bla bla.
Hát van sikerem, csak azt is látom, h miújság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!