Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néhány találka után az egyik fél meggondolja magát, akkor azt miért nem adják sokszor a másik tudtára nyíltan?
Velem is történt már, másoktól is hallottam, olvastam, hogy ő nem keres egy idő után, ha én keresem, akkor nem válaszol semmit.
Ilyenkor miért nem lehet korrekten és udvariasan közölni, hogy ez mégse fog működni? Ezt annyira nem értem...
Azért, mert nehéz a másik tudtára adni, hogy nem jön be.
Egyszerűbb abbahagyni a dolgot. Abból is lehet érteni.
Szerintem meg az a kínos, hogy nem merek úgymond a szemébe nézni és elmondani, hogy nem érzem azt, ami kellene ehhez.
Ezt egy egyszerű telefonbeszélgetés közben vagy egy FB-üzenetben is el lehet mondani, ahol meg semennyire sem kell a személyes kontakt.
Ezt én sem értem amugy. Én mindig közöltem 1-2 randi után ha mégsem volt szimpatikus a srác. Szépen és érthetően kell megfogalmazni, lehetőleg úgy hogy ne sértsük meg a másikat, és nem volt belőle sértődés sosem. Nálsm mindig is az volt az első, hogy korrekt legyek a másik féllel.
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!