Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátom megismer majd egy másik lányt és ha gyorsan nem változtatok néhány dolgon ott is hagy! Miért vagyok ilyen zárkózott? Miért nem tudok én is normálisan viselkedni mint más lányok?
Sosem értettem a nőket, tudják, hogy mi a bajuk, min és hogyan kell változtatniuk, de nem teszik meg. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy van olyan értelmes ember a földön, aki nem képes kinyitni a száját egy olyannak, akit szeret és akiben megbízhat.
Fájna, ha elengednéd magad és élveznéd az életet?
Ne hisztizz, ennyi. Viselkedj felnőtt módjára.
Nem feltétlenül te vagy túl zárkózott.
Szerintem a barátod csak amiatt fél, hogy megcsalta az előző 2 bnője, és h mivel nem mondasz el neki mindent, te is azt csinálod.. Én a helyedbe erről is elbeszélgetnék vele.
Amúgy meg minden távkapcsolat alapja a bizalom. (Bár a 30 km nem sok) Így amíg nem fogsz megbízni 100%ig a barátodban, addig nem is fogsz tudni teljesen kinyílni előtte. Ha ez meglesz, rendben lesz a szex is, és minden egyéb dolog.
Kitartás :)
AZ én barátnőmmel is kb ugyanígy vagyok. Én jóval nyíltabb vagyok, mindnet elmondok neki, ellenben ő nagyon zárkózott (volt).
Mostmár 6 hónapja vagyunk együtt és bár sokszor monsdtam neki finoman, utaltam rá, hogy nekem bármit elmondhat, stb. Azt veszem észre, hogy tényleg egyre több mindent mond el, és éreztet énfelém.
Látszik rajta, hogy igyekszik és én meg is dícsérem emiatt, mert így nem csak nekem van könnyebb dolgom és jobban élvezem az együttlétet, és azt hogy vele mostmár mindent megbeszélhetek, hanem láthatóan ő is sokkal felszabadultabb.
Mindenképpen jót tett neki (és ézt ő is mondja), hogy megnyílt, megbízik bennem, el meri magát engedni.
Javaslom Neked is, hogy ha a párodban megbízol, és megérdemli akkor nyugodtan engedd el magad!
Ne szégyellősködj, Ne fogd vissza magad!
Kerüljenek felszínre a valódi érzéseidet!
Meglátod jó lesz!
Sok sikert!
B.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!