Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány napja észrevettem, hogy az egyik heregolyómon belül van egy másik golyó, sokkal nagyobb mint a külső! Nagyon megijedtem nem tudom mitévő legyek, ez normális?
Nekünk volt erről előadásunk.
Ha nagy csomószerű és nem fáj nyomkodásra akkor vizsgáltasd meg orvossal mert lehet hogy hererák!!! Bocs, őszinte vagyok.
De ne parázz, szinte 100%-osan gyógyítható műtéttel vagy sugárkezeléssel. De ahhoz időben el kell menni vizsgálatra.
Mindenképpen menj el a háziorvosodhoz és mondjad el neki!!!
Az is lehet hogy injekciót kapsz, ha kiderül hogy ez a bajod. Az is szépen elintézi a rákos daganatot.
Serdülőkortól-időskorig mindenki érintett lehet ez ügyben.
Ha alhasi tájékon vagy a herédnél kellemetlen érzéseket tapasztalsz az is jelentheti a betegség valószínüségét.
Szerintem elraboltak az UFO-k!!!
Mély hipnózisban beléd építettek egy szerkezetet, hogy nyomon tudják követni a mozgásodat és az emberek nemi életét megfigyeljék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!