Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oviban összeismerkedtem egy apukával. Úgy, mint egy anyuka egy másik anyukával. Ez baj?
egy közvetlen családcentrikus apuka, akivel minden anyuka jóban van, és aki szereti a családját, hűséges. A gyerekei jól kijönnek más gyerekekkel, így többször feljárnak egymáshoz, ott is inkább anyukák vannak.
Én is anyuka vagyok és most baj, az ha barátkoznánk? gyerekeink jól kijönnek egymással és egyszer szeretném elhívni magamhoz, hogy itthon játszhassanak a gyerekek.
a férjem ennek nem örül
most tényleg előbb-utóbb beindulna a kémia? és ha nem? miért kell egyből félreérteni mindent?
Utolsó jól beszél....
Nekem 4 gyerekem van és a munka lehetővé tette, hogy apaként én legyek velük sokkal többet.
Rengeteg anyukával barátkoztam bölcsiben, oviban, játszótéren - és fel sem merült egyszer sem, hogy ennek valami dugás is lehetne a vége.
Nem is értem...
nem, nem gondoltam arra, hogy a barátkozáson kívül más is lehetne, amíg ezt nem írta a kérdező:
" pedig csak egy fél óra lett volna mondjuk ovi után vagy ilyesmi akkor még dolgoznak a párjaink "
BArátkozáshoz miért kell, hogy a párok még dolgozzanak?
mindenbe belelátjátok a rosszat
apuka is gyeses, azért emeltem ki, ezért ér rá délelőtt, amikor más meg nem. Ahogy a többi anyuka is ezért ér rá ekkor velem sétálni.
nyilván este már mindenki szeretne a családjával lenni
úgy látszik, a többség magából indul ki.
és íme az utolsó válaszként, hogy vannak még tisztességes anyukák, apukák, akiknek nem a dugás jut egyből az eszébe.
aki meg értette a kérdést, annak köszönöm
15= köszönöm. Igen, egy egészséges féltékenység van a férjemben is, amit megértek. Ezért sem szeretném megbántani, ezért sem hívom fel akkor hozzám. Akkor maradunk a sétánál, meg persze a többi anyukával is ezt teszem (húha, most mért nem vagyok leszbi)
:)
17=köszönöm. Vannak még jó példák :) és rendes emberek :)
én is így gondoltam
Délelőtt? Amikor a gyerekek oviban vannak?
Nem csodálom, hogy a férjed nem örül. Gondolom te sem lennél felhőtlenül boldog, ha a férjed közölné, hogy van egy szimpatikus anyuka és arra gondolt, hogy mikor te nem vagy otthon akkor felmenne. Érzed te is, hogy nem feltétlen normális elgondolá, különben nem írtad volna ku a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!