Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan házas nők/férfiak akiknek van szeretőjük? Mennyi idő után igényeltetek másik társat? Hogyan ismerkedtetek meg?
Tapasztalatból írjatok kérlek. Nem lepontozni akarok meg ítélkezni, hanem érdekel a dolog.
Mennyi idő után kezdtetek el vonzódni más iránt? hol ismerkedtetek meg? hogyan alakult ki a szeretői viszony?
Kiderült vagy titokban maradt?
VAn olyan aki lezárta a szeretői viszonyt és tovább élt a férjével/feleségével, anélkül hogy kiderült volna?
Köszönöm a válaszokat!
41-es vagyok, véletlenül elküldtem.
Ha folyamatosan csalna, bizonygathatná, hogy mennyire szeret. Ha szeretek valakit nem tudom megcsalni. Em lennék benne a helyedben annyira biztos, hogy esetleg bosszúból nem csalt már meg ő is.
Miquel, esküszöm feldobtad a reggelemet, olyan jót mulattam a kommentjeiden, föleg az utolsón :-))...és igen igazad van, 40 fölött mar nem csak fehér és fekete minden! Nekem is volt szeretöm, közel egy évig, a párom tudott róla, de azt is tudta h ö rontott el sokmindent, es visszahóditott magához :-)), ennek már 7 éve.
41/ N
Aki szereti a párját, az nem csalja meg. Minden más kifogás és duma. Ha pl nincs szex, és a másik fél nem hajlandó tenni valamit az ügy érdekében, békében le lehet zárni a kapcsolatot.
Ha meg valaki gyakorlatilag belemegy, hogy a párja mással legyen, az már nem megcsalás, de ugyanakkor az a kapcsolat már nem szól érzelmekről sem.
A hűtlenség nem a megcsalt fél hibája. Meg lehet adni mindent de mindent a másik félnek, ha olyan fajta, akkor így is, úgyis megcsal.
Mr King, az utolsó hozzászólásoddal nem értek egyet!
A megcsalás mindig KÉT FÉL HIBÁJA.
És nagyon cuki az idealizmusod, hogy előbb szakítani, és utána mehet mindenki amerre lát, de sem az élet, sem az érzelmeink nem szoktak ilyen éles határokat szabni, sőt, lehet, hogy csak akkor jössz rá, hogy milyen nagy a baj a kapcsolatoddal, mikor mással találod magad egy ágyban! Nem azért mert egy szemét vagy, hanem mert magadnak sem vallottad be, mekkora a baj a kapcsolatoddal. A rossz kapcsolatok, nem azért rosszak, mert a felek látják, hogy nekik rossz de nem akarnak rajta változtatni, hanem mert maguknak sem vallják be, hogy kudarcot vallottak valamiben ami korábban fontos volt nekik. Az élet nem tündérmese! Ha mindenki úgy menne el hazulról, hogy most jól megcsalom Julit/Pistát, akkor jogos lenne, amit mondasz, és bár van pár ilyen is, általában sokkal komplexebb a helyzet. Sajnos.
Kifogás az van dögivel, hogy nem minden ilyen meg olyan egyszerű. Dehogynem. Ha szeret az ember valakit, akkor nem fogja mással az ágyban találni magát, mert nem vágyik arra, hogy mással lefeküdjön.
Ha valakinek nincsenek igazi érzései a másik iránt, akkor is lehetne annyi gerinc benne, hogy legalább előbb lezárja az aktuális kapcsolatot, utána megy máshoz.
Az más kérdés, hogy a csaló fél leszarja az egészet magasról, és félremegy csak mert ÚGY KÉNYELMESEBB.
Egyébként nem gond ha nem értesz velem egyet, nem is kértelek rá. Neked van egy véleményed, nekem meg egy másik és kész.
Volt probléma, volt stressz, és volt depis időszak is amióta együtt vagyunk, mégsem csaltuk meg egymást soha. A gondokra nem az a megoldás, hogy félrek..félünk mással, hanem kommunikáció, és az alap érzelmek, amik sosem szűntek meg csak azért mert vannak az életben nehéz szakaszok.
A stressznek és a depressziónak mi köze van ahhoz, hogy valaki nem érez a párja iránt, avagy nem tiszteli, ezért elmegy mással d..gni?
Én nem mondtam, hogy mindig tisztában vagyunk minden érzésünkkel, de ha az embernek, a PÁRJA iránti érzései kérdésesek, akkor az már rég rossz. Szerintem ott ette meg a fene az egészet. Legalábbis, mi a bajban is szeretjük egymást, nem csak akkor ha minden rendben van az életünk körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!