Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak téged szeretlek! Az a másik nő nem jelent nekem semmit" Vajon miért halljuk ezt annyiszor a férjektől, akit éppen rajtakapunk? Tényleg ennyire bolondnak kell nézni az asszonyt? Mi van emögött? És visszafelé miért nem működik?
Mert nem akarja felborítani a megszokott életét. A másik nővel jó eltölteni az időt, feldobja, nem unatkozik mellette.
De ez nem azt jelenti, hogy el akar válni, és átrendezni az egész életét, hol fog lakni, hogyan oldják meg a családban, baráti körben, hogy szétváltak, ki látja el a háztartást, ki gondoskodik róla.
Az új nő? Egy idő után az is olyan unalmas lesz, mint a mostani. A mostanival legalább tudja, hogy tud együtt élni. És közel sem biztos, hogy az új nő bevállalná ezt a szerepet.
Szerintem kb. ennyi. De remélem, írnak majd férfiak is :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az ilyen pasasok így "bolondítják" a szeretőt is.
Ő is azt hiszi, hogy csakis őt szereti.
Én egyszer megkaptam ezt a dumát. Az illető azóta ex.
Azt vágtam hozzá, hogy"képes voltál olyasmivel a kapcsolatunkat aláásni, ami nem is jelent semmit".
Ilyen szöveget hallva itt gyakorin főleg, csak az jut eszembe, hogy a megcsaló fél számára a párkapcsolata annyit ér, mint a kósza numera.
Akkor ezt kapd ki utolso: Engem az excemendevel csaltak meg, vegul kiderult hogy azt a tonnadonnat szerette meg mindig. Aki kihasznalta, megcsalta.
Persze azota mar ex a hapek.
Kell egy szegeny no akit kihasznalhatnak, visszaelhetnek a josagukkal, de igazabol nem szeretik oket, nekik a ri..cok kellenek, ennyi.
Lehet lepontozni zokas szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!