Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak téged szeretlek! Az a másik nő nem jelent nekem semmit" Vajon miért halljuk ezt annyiszor a férjektől, akit éppen rajtakapunk? Tényleg ennyire bolondnak kell nézni az asszonyt? Mi van emögött? És visszafelé miért nem működik?
10: A stílusod miatt ment a piros kéz.
A pasid csalt meg, nem a volt barátnője. Nem kéne ezért tonnadonnázni, meg stb. Nagyon nem szimpatikus, amikor valaki ennyire kicikizi mások külsejét. Ettől függetlenül a volt pasid egy bunkó. De lehet, hogy azét menekült vissza az ex-hez, mert vele is így beszéltél :D
Én ismerek két notórius félrelépő pasit is. Egyik házas kisgyerekkel. Valamilyen fura, kitekert módon, tényleg a feleségét szereti. Persze a neje nem tud semmiről... Ha kiderülne, gondolom, ő is ezzel takarózna.
A másiknak is van barátnője, meg is csalta, de igazából ők meg olyan pár, hogy félig-meddig nyitott kapcsolatban élnek, együtt is csinálnak mindenféle bizarr dolgot is. És mégis, a pasi így is félre megy! Pedig szereti a párját, tényleg szereti.
A pasik furán vannak összerakva. Egyébként szerintem sokkal többen vannak megcsalva, mint ahányan tudnak róla, és az is azt bizonyítja, hogy amiről nem tudsz, csak egy szex volt. Ami kiderül az általában már viszony, vagy lelkiismerettől hajtott vallomás útján kiderülő egyetlen numera.
kedves kérdező!
Én már írtam ide egyszer egy hasonló gondomról - akkor nekem annyian írták, hogy azonnal kilökni a férjet, mars, takarodjon stb. több évtizedes, általam nagyon odaadó kapcsolatban éltünk. Úgy éreztem, sok áldozatot is hoztam a kapcsolatban, hogy a férjem dolgozhasson, alkothasson szabadon, ne érezze kalitkának a velemélést. Hát, nem érezte. Egyszerűen fel nem foghatja ezt egy magamfajta asszony, hogy miért kell a férjeknek mégis MÁS. nekem azt válaszolta, hogy mert más. Nem tudott olyan indokot, ami nekem felfogható lett volna. Láttam rajta, hogy küzd a gondolataival, de többet mint azt, hogy más, meg izgató, nem mondott. És ezt én többször is megéltem a közel 40 év alatt. Már soha többé nem tudok vele úgy élni, mint régen, mindezen dolgok nélkül. Szeretkezünk, és nagyon jó is - valahogy mégis mindig jönnek a rossz és elkeserítő gondolatok, hogy miért kellett ennek így történnie.
Nem tudok máshogy ezekre a dolgokra gondolni, mint hogy a férfiak között ilyen fajták is vannak. Nekem egy ilyen tetszett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!