Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Csak téged szeretlek! Az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csilla66 kérdése:

"Csak téged szeretlek! Az a másik nő nem jelent nekem semmit" Vajon miért halljuk ezt annyiszor a férjektől, akit éppen rajtakapunk? Tényleg ennyire bolondnak kell nézni az asszonyt? Mi van emögött? És visszafelé miért nem működik?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Kedves 10-es, feltételezem, te hiába vagy vékony és szép jégkirálynő vagy. De nem látom ott mi volt, sajna az emberek nagy részét vonzza a rossz.
2015. jan. 19. 11:19
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

10: A stílusod miatt ment a piros kéz.

A pasid csalt meg, nem a volt barátnője. Nem kéne ezért tonnadonnázni, meg stb. Nagyon nem szimpatikus, amikor valaki ennyire kicikizi mások külsejét. Ettől függetlenül a volt pasid egy bunkó. De lehet, hogy azét menekült vissza az ex-hez, mert vele is így beszéltél :D

2015. jan. 19. 11:23
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Miért halljuk annyiszor? Nem tudom, én legfeljebb egyszer hallanám!! Másodszorra nem lenne alkalma ilyet mondani.
2015. jan. 19. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Tonnadonna ez marhajó!
2015. jan. 19. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Én ismerek két notórius félrelépő pasit is. Egyik házas kisgyerekkel. Valamilyen fura, kitekert módon, tényleg a feleségét szereti. Persze a neje nem tud semmiről... Ha kiderülne, gondolom, ő is ezzel takarózna.

A másiknak is van barátnője, meg is csalta, de igazából ők meg olyan pár, hogy félig-meddig nyitott kapcsolatban élnek, együtt is csinálnak mindenféle bizarr dolgot is. És mégis, a pasi így is félre megy! Pedig szereti a párját, tényleg szereti.

A pasik furán vannak összerakva. Egyébként szerintem sokkal többen vannak megcsalva, mint ahányan tudnak róla, és az is azt bizonyítja, hogy amiről nem tudsz, csak egy szex volt. Ami kiderül az általában már viszony, vagy lelkiismerettől hajtott vallomás útján kiderülő egyetlen numera.

2015. jan. 20. 17:10
 16/19 anonim válasza:
50%
Dehogyis nem működik visszafelé. Kár azt gondolni, hogy az ember monogám kapcsolatra van kitalálva. Most lehet, hogy épp az a legjellemzőbb, de látjuk - nyilvánvaló, ha fáj, ha nem - hogy nagyobb %-ban nem működik, mint igen. És ha működik, akkor is sokszor valamilyen érdek van a háttérben. Nagyon önző hozzáállás az, hogy a párod csak veled feküdhet le egész életében 20-30-40-50 éven keresztül! Persze biztos van kivétel és ez csodálatos és gratulálok is nekik, de a valóság az, hogy valamelyik fél fél. De szívesen megtenné néha. Van, akinek pedig van elég bátorsága és meg is teszi. Aztán rájön, hogy természetesen emiatt nem fogja felrúgni az eddigi életét. Arról a másik nőről jobb nem is tudni, ha egy éjszakáról van szó. Ha már kapcsolat, akkor igen és akkor térdre vele és döntsön! De bolondnak tényleg nem szabad nézni senkit. A kettő közötti különbség nagy: egy (-két, három) éjszakás kapcsolat, vagy komolyabb viszony. A viszony bele tud rondítani a kapcsolatba, de általában, ha már veszélyes a helyzet, akkor a feleség javára dől el a dolog. Fel a fejjel, magabiztosság! Hölgyek, semmi sincs veszve, ha történik egy rajtakapás! Azt hiszem azt úgyis érzi az ember, hogy komoly-e a dolog, vagy nem. Kicsit vissza kell adni a dolgot, ha nem is tud róla a párod, akkor is. Lélekben egál lesz és kiegyenlített a helyzet. Nem is kell feltétlenül "visszacsalni" csak meg kell teremteni az érzést, hogy megehetted volna. :)
2015. jan. 23. 20:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, észrevételeiteket, véleményeiteket! Egy kicsit néhol csalódottság fog el, én semmiképp nem tudom azt "természetesnek" venni, ha valaki más nővel bújik ágyba, azt azért túlzásnak tartom, hogy "önző" lennék, ha elvárnám, hogy aki nekem hűséget fogadott, az időről-időre kilépjen ebből ebből a hűségből... Én a magam részérő a házasságot szent köteléknek tartom ahhoz is, hogy azonnal kirúgjam egy félrelépés miatt, de való igaz, hogy a csaj olyan jeleket küldött a férjem felé (aki az apja is lehetne korban), amiknek elég nehéz volt ellenállni. Tudom, mi nők minden hájjal megkent lények vagyunk, akik azért elérjük, amit akarunk, a férfiak pedig sajnos a szexualitásra is nagyon hajtanak. Rossz érzés, mikor 24 év házasság után 4 gyerekkel történik egy ilyen.
2015. jan. 24. 06:10
 18/19 anonim válasza:
Persze, hogy rossz érzés. Az lett volna a legjobb, ha meg sem tudod. De attól még tényleg igaz lehet, a "csak téged szeretlek" mondat. A férfiakban kódolva van a párosodásra való hajlam! Ezt kár tagadni és biztos vagyok benne, hogy fájdalmas lehet, de igazán nincs jelentősége. Az élet nagy dolgait nem vele éli meg és nem is fogja.
2015. jan. 24. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

kedves kérdező!

Én már írtam ide egyszer egy hasonló gondomról - akkor nekem annyian írták, hogy azonnal kilökni a férjet, mars, takarodjon stb. több évtizedes, általam nagyon odaadó kapcsolatban éltünk. Úgy éreztem, sok áldozatot is hoztam a kapcsolatban, hogy a férjem dolgozhasson, alkothasson szabadon, ne érezze kalitkának a velemélést. Hát, nem érezte. Egyszerűen fel nem foghatja ezt egy magamfajta asszony, hogy miért kell a férjeknek mégis MÁS. nekem azt válaszolta, hogy mert más. Nem tudott olyan indokot, ami nekem felfogható lett volna. Láttam rajta, hogy küzd a gondolataival, de többet mint azt, hogy más, meg izgató, nem mondott. És ezt én többször is megéltem a közel 40 év alatt. Már soha többé nem tudok vele úgy élni, mint régen, mindezen dolgok nélkül. Szeretkezünk, és nagyon jó is - valahogy mégis mindig jönnek a rossz és elkeserítő gondolatok, hogy miért kellett ennek így történnie.

Nem tudok máshogy ezekre a dolgokra gondolni, mint hogy a férfiak között ilyen fajták is vannak. Nekem egy ilyen tetszett meg.

2015. márc. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!