Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzés az a részemről, hogy azt szeretném ha a férjem
másik munkahelyet keresne?
Figyelt kérdés
Férjem hajnali 5-kor elmegy és este 19 órakor jön haza, mert napi 12 órát dolgozik. Szombaton is dolgozik, vasárnaponként pedig én dolgozom, amikor együtt lehetnénk. Nincs időnk egymásra, az egész napi munka után ingerült, fáradt, semmi szabadideje nincs. Ultimátumot adtam neki: vagy otthagyja a munkahelyét, vagy szakítok vele. Már egy hete külön lakunk emiatt. Nem azt akarom, hogy ne dolgozzon, hanem hogy legyen egy normális munkahelye. Találna munkahelyet, eddig még mindig sikerült neki. Nem kapom meg azt a törődést, szeretetet, amire vágyom. Önzés ez a részemről? Mi a véleményetek? Próbáltam elfogadni ezt a helyzetet, de nem sikerült - 4 hónapig bírtam csak. Gyermekünk nincs. Nem tudom hogy értessem meg vele, hogy ez így nem jó?
Önzés, igen. Ne haragudj de a mai világban sokkal könnyebb másik nőt találni, mint másik munkahelyet. Te miért nem hagyod ott a vasárnapi munka miatt a munkahelyedet? Na látod!
2014. dec. 16. 16:39
3/27 anonim válasza:
SOk mindentől függ. Mi a férjed munkája, mennyit keres?
AMúgy milyen munkahely az, ahol mindig 12 óráztaznak? Ilyent nem lehet csinálni! Vagy kötetlen a munkaideje?
2014. dec. 16. 16:45
4/27 anonim válasza:
Ez így önző dolog.
De miért nem próbálsz segíteni a férjednek másik állást keresni? Addig ne hagyja ott a munkáját, amíg nincs másik. Mert aztán meg a pénz miatt fog menni a vita.
2014. dec. 16. 16:46
5/27 anonim válasza:
A keresete és a munkaköre határozza meg ezt a kérdést. Esetleg te nem szeretnél az ő munkahelyén elhelyezkedni?
2014. dec. 16. 16:47
6/27 anonim válasza:
Az első miért lett lepontozva? Miért kell egy kérdést lepontozni?
2014. dec. 16. 16:53
7/27 anonim válasza:
Nem önzés, csak normális gondolkozás. Persze, nem könnyű másik munkahelyet találni, de meg kell próbálni (neked is segíteni kell benne), ezt meg hagyja ott, amint lehet. Nemcsak hogy a kapcsolatnak nem tesz jót, de egy idő után ő maga is bele fog őrülni a folyamatos 12 órázásba.
2014. dec. 16. 16:54
8/27 A kérdező kommentje:
Én már 3 éve ott vagyok a munkahelyemen és van egy betegségem, ami miatt nagyon nehéz lenne másikat találnom, meg kell becsülnöm. A férjem is beteg, ezért nem kellene 12 órát dolgoznia - nem neki való. Próbáltam neki másik munkahelyet találni, fel is hívtam a figyelmét egy-két álláshirdetésre, de nem érdekelte. Ő egy bútorüzemben dolgozik, ahol csak férfiak vannak, én oda nem mehetnék dolgozni.
2014. dec. 16. 16:55
9/27 anonim válasza:
Egy-két állás hirdetésre? Van aki többszázból sem talál! Hol élsz te?
2014. dec. 16. 16:57
10/27 anonim válasza:
Nem ultimátumot kellett vona adni, hanem előállni állásajánlatokkal, segíteni neki. Vagy esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy te is kereshetnél másik állást, hogy ne dolgozt vasárnap? Szerintem az addig oké, hogy törődést akarsz, mert ez egyfajta szükséglet. De az igenis önzőség, hogy ultimátumot adsz, ahelyett hogy segítenél. Egy munkahely fontos és a mai világban nem biztos, hogy találna rögtön újat. A pénz meg gondolom kell. Szóval kérj bocsánatot, költözz vissza és segíts neki.
Mellesleg ha a férjed, akkor nem szakítotok,hanem váltok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!