Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Önzés az a részemről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzés az a részemről, hogy azt szeretném ha a férjem másik munkahelyet keresne?

Figyelt kérdés
Férjem hajnali 5-kor elmegy és este 19 órakor jön haza, mert napi 12 órát dolgozik. Szombaton is dolgozik, vasárnaponként pedig én dolgozom, amikor együtt lehetnénk. Nincs időnk egymásra, az egész napi munka után ingerült, fáradt, semmi szabadideje nincs. Ultimátumot adtam neki: vagy otthagyja a munkahelyét, vagy szakítok vele. Már egy hete külön lakunk emiatt. Nem azt akarom, hogy ne dolgozzon, hanem hogy legyen egy normális munkahelye. Találna munkahelyet, eddig még mindig sikerült neki. Nem kapom meg azt a törődést, szeretetet, amire vágyom. Önzés ez a részemről? Mi a véleményetek? Próbáltam elfogadni ezt a helyzetet, de nem sikerült - 4 hónapig bírtam csak. Gyermekünk nincs. Nem tudom hogy értessem meg vele, hogy ez így nem jó?
2014. dec. 16. 16:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%

Ha a férjed nem reagált nagyon a te általad talált állásajánlatokra, akkor én azt csinálnám, hogy ülnék oda mellé, megcsinálnánk az önéletrajzát és együtt küldenénk el.

Tudom milyen fárasztó munka mellett másik munkát találni. Tényleg sok energia kell hozzá, főleg, ha még motivációs levelet is kell írni.

De máshogy nem megy. Noszogasd, próbáld segíteni. Aztán hátha elkapja a fonalat és csinálja maga.

2014. dec. 16. 17:02
 12/27 A kérdező kommentje:
Ha én másik munkahelyet keresnék, azzal csak azt érném el, hogy a vasárnap a kettőnké lenne, de hét közben ugyanúgy nem lenne időnk egymásra, mert ő akkor is dolgozna. Nem azért mentem férjhez, hogy sose lássam a páromat. Nem Budapesten élünk, jó hogy ha hetente van 1-2 neki való betanított munka. De ő megmondta, hogy nem érdeklik az álláshirdetések - nem akarja, hogy segítsek neki.
2014. dec. 16. 17:03
 13/27 anonim ***** válasza:
28%

SOk mindentől függ. Mi a férjed munkája, mennyit keres?

AMúgy milyen munkahely az, ahol mindig 12 óráztaznak? Ilyent nem lehet csinálni! Vagy kötetlen a munkaideje?

2014. dec. 16. 17:13
 14/27 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem egyértelműen önző a kérdező. A hangsúly a hajlandóságon van. Hajlandó-e a férjed váltani, HA TUDNA? Nem. Tehát nem azért nem vált, mert ilyen-olyan az álláspiac, sokan összekeverik a két dolgot. Egymással igenis fontos törődni, nem a munkáért él az ember. Az teljesen érthető, ha nem talál szegény másik állást és emiatt nem hagyja ott, de ahogy a kérdező írta, ő meg sem néz más lehetőségeket. És itt a baj. Szerintem nem vagy önző, bár meg kellene hallgatni a másik felet is, de nekem az a véleményem, hogy igazad van.
2014. dec. 16. 17:24
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

nem értem a logikádat

az nem jó, ha hétköznap dolgozik, mert akkor nem találkoztok, vasárnap is dolgozok, amikor te is

de ha keresnél egy másik munkát, akkor a vasárnap szabad lenne, hétköznap meg ugyanúgy lenne, mint eddig

2014. dec. 16. 17:30
 16/27 A kérdező kommentje:
Egy bútorüzemben dolgozik, ahol nagyon sok a munka. Emellett még az is a gondom, hogy be sem jelentették még a 4 hónap alatt, mindig húzzák-halasztják a dolgot. Ha kimegy egy ellenőrzés akkor őt is megbüntetik, nemcsak a munkaadót.
2014. dec. 16. 17:36
 17/27 anonim ***** válasza:
31%
a munkavállalót miért büntetnék meg? nem neki van jelentési kötelezettsége
2014. dec. 16. 17:39
 18/27 anonim ***** válasza:
16%

Megkerdezhetem hogy te mikor vegzel a munka.h?

mert este 19.orakor ha haza er meg azert van idotok egymasra, gondolom fel 8 mar nem alszik. Vagy megis?

az gaz valoban ha 1 napot sem tudtok egyjtt tolteni.

Nalunk is hasonlo a helyzet, annyi hogy en nem dolgozom de januartol l

,mar igen.

reggel 8 kor megyen el, fel4 kor haza er, es 5 kor isszamegyen es te 23h dolgozik.na most minden delutan hazajon eszik es alszik 5ig, tehat jobban,megnezed enteljes 1 napot vagyok egyedul naprol napra,mert,7/7napot dolgozik.

de en ennek ellenere ezem hogy szeret, es megkapok tole minden telhetot, odafigyelest stb.... mi egyutt vacsizun, kozosen nezunk filmet, elmegyunk setalni, oda jon megolelget,kimutatja az erzelmeit felem.

H

a egyutt lenetek nap mint nap lehet akkor is hianyozna nalatok ez a torodes.szerintem itt nem az idovel van a gond nalatok, hanem kettotokel van a problema.mert egy ember akarmenyig is dolgozik ki lehet muatani a masikfel irant erzelmeket, nem muszaj ahoz hogy nap mint nap egyutt legyetek, lehet akkor is fenallna ez a problema.

hany eves hazasok vagytok? Hany evesek? Lehet csak el van lapodova w hazasagatok?

Vagy tul fiatalok vagytok aki szeretne percrol perce a parjaval lenni?

Mi sem vagyunk idosok, 27 vagyok ferjem 28. Es 6 eve elunk igy.

2014. dec. 16. 17:39
 19/27 A kérdező kommentje:
Én havonta 12 napot dolgozom csak, mert le vagyok százalékolva, többet nem is dolgozhatnék. (Havi 80 órát dolgozom) Ha valaki nincsen bejelentve, őt is megbírságolják, ugyanúgy, mint a munkáltatót. Mivel tud róla, hogy bejelentés nélkül dolgozik. Ugyanis nincsen munkaszerződése sem.
2014. dec. 16. 18:01
 20/27 anonim ***** válasza:
56%
ha tele vagytok adóssággal, akkor érthető, hogy ennyit melózik, máskülönben nem! persze, ha jól megfizetik...
2014. dec. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!