Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzés az a részemről, hogy azt szeretném ha a férjem másik munkahelyet keresne?
Ha a férjed nem reagált nagyon a te általad talált állásajánlatokra, akkor én azt csinálnám, hogy ülnék oda mellé, megcsinálnánk az önéletrajzát és együtt küldenénk el.
Tudom milyen fárasztó munka mellett másik munkát találni. Tényleg sok energia kell hozzá, főleg, ha még motivációs levelet is kell írni.
De máshogy nem megy. Noszogasd, próbáld segíteni. Aztán hátha elkapja a fonalat és csinálja maga.
SOk mindentől függ. Mi a férjed munkája, mennyit keres?
AMúgy milyen munkahely az, ahol mindig 12 óráztaznak? Ilyent nem lehet csinálni! Vagy kötetlen a munkaideje?
nem értem a logikádat
az nem jó, ha hétköznap dolgozik, mert akkor nem találkoztok, vasárnap is dolgozok, amikor te is
de ha keresnél egy másik munkát, akkor a vasárnap szabad lenne, hétköznap meg ugyanúgy lenne, mint eddig
Megkerdezhetem hogy te mikor vegzel a munka.h?
mert este 19.orakor ha haza er meg azert van idotok egymasra, gondolom fel 8 mar nem alszik. Vagy megis?
az gaz valoban ha 1 napot sem tudtok egyjtt tolteni.
Nalunk is hasonlo a helyzet, annyi hogy en nem dolgozom de januartol l
,mar igen.
reggel 8 kor megyen el, fel4 kor haza er, es 5 kor isszamegyen es te 23h dolgozik.na most minden delutan hazajon eszik es alszik 5ig, tehat jobban,megnezed enteljes 1 napot vagyok egyedul naprol napra,mert,7/7napot dolgozik.
de en ennek ellenere ezem hogy szeret, es megkapok tole minden telhetot, odafigyelest stb.... mi egyutt vacsizun, kozosen nezunk filmet, elmegyunk setalni, oda jon megolelget,kimutatja az erzelmeit felem.
H
a egyutt lenetek nap mint nap lehet akkor is hianyozna nalatok ez a torodes.szerintem itt nem az idovel van a gond nalatok, hanem kettotokel van a problema.mert egy ember akarmenyig is dolgozik ki lehet muatani a masikfel irant erzelmeket, nem muszaj ahoz hogy nap mint nap egyutt legyetek, lehet akkor is fenallna ez a problema.
hany eves hazasok vagytok? Hany evesek? Lehet csak el van lapodova w hazasagatok?
Vagy tul fiatalok vagytok aki szeretne percrol perce a parjaval lenni?
Mi sem vagyunk idosok, 27 vagyok ferjem 28. Es 6 eve elunk igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!