Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Önzés az a részemről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzés az a részemről, hogy azt szeretném ha a férjem másik munkahelyet keresne?

Figyelt kérdés
Férjem hajnali 5-kor elmegy és este 19 órakor jön haza, mert napi 12 órát dolgozik. Szombaton is dolgozik, vasárnaponként pedig én dolgozom, amikor együtt lehetnénk. Nincs időnk egymásra, az egész napi munka után ingerült, fáradt, semmi szabadideje nincs. Ultimátumot adtam neki: vagy otthagyja a munkahelyét, vagy szakítok vele. Már egy hete külön lakunk emiatt. Nem azt akarom, hogy ne dolgozzon, hanem hogy legyen egy normális munkahelye. Találna munkahelyet, eddig még mindig sikerült neki. Nem kapom meg azt a törődést, szeretetet, amire vágyom. Önzés ez a részemről? Mi a véleményetek? Próbáltam elfogadni ezt a helyzetet, de nem sikerült - 4 hónapig bírtam csak. Gyermekünk nincs. Nem tudom hogy értessem meg vele, hogy ez így nem jó?
2014. dec. 16. 16:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

Voltam hasonló helyzetben. 2,5 hónapja dolgozz egy új munkahelyen a párom, de teljesen kizsigerelte, semmire nem volt ereje, a szabadnapjain kb. csak feküdt. Átlagosan keresett, de jobban, mint addig, mégis kevesebb maradt belőle, mert teljesen leszívta minden energiáját, sokkal többet költött kajára, nassolásra, kólára, arra, ha 1-1 órára kikapcsolódni mentünk. És ideges volt folyamatosan. Nem adtam neki ultimátumot, de többször beszéltem vele, hogy ez így nincs rendben. Teljesen tönkreteszi és kifordítja a munka. A beszélgetésekből az lett, hogy egyre többször került elő, hogy neki sem jó ez így, beszéltünk az "álmairól", hogy mivel foglalkozna, ha a pénz nem számítana. 2 hét múlva kirúgták, beiratkozott egy suliba és nem mondom, hogy könnyen ment a sulija mellett az állandó alkalmi munkás lét, de 2 évvel később már abból élt, amit szeretett volna, vállalkozást alapított, segítem, amiben tudom, ma már normális pénze van belőle. (ksh átlag kb.)

Értem a problémádat, egy idő után majdnem elviselhetetlen a dolog. Mégsem biztos, hogy az elköltözés jó ötlet. Nem tudom, hogy az elköltözéssel nem léptél-e át bizonyos határokat, amiket nem kellett volna.

2014. dec. 16. 18:22
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

Azért 4 hónap után ultimátumot adni... Nem vagy valami kitartó. Hol marad a jóban rosszban?

Értem én, hogy mi a bajod, de önzésnek tartom. Eljön majd az a pont a férjednél is, amikor nem bírja és váltani akar. Akkor meg foghatod a fejed, hogy miért voltál annyira türelmetlen.

Továbbra is beszélj vele, keress állásokat neki, úgyis ráérsz. És teljesen mindegy, hogy kér e belőle vagy sem, de dugd az orra alá.

2014. dec. 16. 18:43
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Túl sokat vagy otthon, és unatkozol.

Én minden hétköznap este 8ra érek haza, pedig mérnök vagyok. A hévégéim szabadok.

Párom általában hétvégén is dolgozik, viszont hétköznap korábban van itthon, mint én. Most melyikünk állítsa a másikat ultimátum elé? Én őt vagy ő engem? Fizetésből élünk, ez van. Viszont imádjuk, szeretjük egymást. És esténként egymást ölelve alszunk.

Ha ti a munka miatt szétköltöztök, nem is szeretitek egymást.

2014. dec. 16. 19:52
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
Tévedsz, a munkavállalót nem büntetjük meg, mert az Mt. világosan kimondja, hogy a bejelentés a munkáltatót terheli. Így ő kap bírságot. (bár mostanában 1 fő feketére az sincs)
2014. dec. 16. 20:48
 25/27 anonim ***** válasza:
52%
dehogy bírságolják, olvasd át a munka törvénykönyvét
2014. dec. 16. 20:52
 26/27 anonim ***** válasza:

Önzőség és értelmetlen lenne.

Nem ez a problémátok, mi is sokat dolgozunk, gyereket is nevelünk mégis van időnk egymásra.... (soha nem zsarolnám ilyennel)

2014. dec. 19. 10:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Én megértem a helyzetedet,nálunk ugyanaez volt.Szex már jó ha havonta,közös program nulla,ha otthon volt folyton aludt.Próbáltam segíteni más munkahelyet keresni,volt ahová fel is vették volna,mert volt ismerős,de mindegyikkel volt valami baja.Én nem keresek rosszul,nem haltunk volna bele,ha ő 15-20 ezerrel kevesebbet keres egy másik helyen.Nálunk 2 hetente volt egy közös szabad vasárnap(minden második(!) héten volt 2 szabinapja,az egyik hét közben,szóval az végül is együttét szempontjából nem számít).Nekem meg elegem lett,hogy egyedül ülök itthon,vagy barátnőzök, minden hétvégén,ehhez nem kell férj...Én 2 év utánn untam meg a dolgot.
2014. dec. 19. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!