Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzés az a részemről, hogy azt szeretném ha a férjem másik munkahelyet keresne?
Voltam hasonló helyzetben. 2,5 hónapja dolgozz egy új munkahelyen a párom, de teljesen kizsigerelte, semmire nem volt ereje, a szabadnapjain kb. csak feküdt. Átlagosan keresett, de jobban, mint addig, mégis kevesebb maradt belőle, mert teljesen leszívta minden energiáját, sokkal többet költött kajára, nassolásra, kólára, arra, ha 1-1 órára kikapcsolódni mentünk. És ideges volt folyamatosan. Nem adtam neki ultimátumot, de többször beszéltem vele, hogy ez így nincs rendben. Teljesen tönkreteszi és kifordítja a munka. A beszélgetésekből az lett, hogy egyre többször került elő, hogy neki sem jó ez így, beszéltünk az "álmairól", hogy mivel foglalkozna, ha a pénz nem számítana. 2 hét múlva kirúgták, beiratkozott egy suliba és nem mondom, hogy könnyen ment a sulija mellett az állandó alkalmi munkás lét, de 2 évvel később már abból élt, amit szeretett volna, vállalkozást alapított, segítem, amiben tudom, ma már normális pénze van belőle. (ksh átlag kb.)
Értem a problémádat, egy idő után majdnem elviselhetetlen a dolog. Mégsem biztos, hogy az elköltözés jó ötlet. Nem tudom, hogy az elköltözéssel nem léptél-e át bizonyos határokat, amiket nem kellett volna.
Azért 4 hónap után ultimátumot adni... Nem vagy valami kitartó. Hol marad a jóban rosszban?
Értem én, hogy mi a bajod, de önzésnek tartom. Eljön majd az a pont a férjednél is, amikor nem bírja és váltani akar. Akkor meg foghatod a fejed, hogy miért voltál annyira türelmetlen.
Továbbra is beszélj vele, keress állásokat neki, úgyis ráérsz. És teljesen mindegy, hogy kér e belőle vagy sem, de dugd az orra alá.
Túl sokat vagy otthon, és unatkozol.
Én minden hétköznap este 8ra érek haza, pedig mérnök vagyok. A hévégéim szabadok.
Párom általában hétvégén is dolgozik, viszont hétköznap korábban van itthon, mint én. Most melyikünk állítsa a másikat ultimátum elé? Én őt vagy ő engem? Fizetésből élünk, ez van. Viszont imádjuk, szeretjük egymást. És esténként egymást ölelve alszunk.
Ha ti a munka miatt szétköltöztök, nem is szeretitek egymást.
Önzőség és értelmetlen lenne.
Nem ez a problémátok, mi is sokat dolgozunk, gyereket is nevelünk mégis van időnk egymásra.... (soha nem zsarolnám ilyennel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!