Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyan házas nők/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan házas nők/férfiak akiknek van szeretőjük? Mennyi idő után igényeltetek másik társat? Hogyan ismerkedtetek meg?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból írjatok kérlek. Nem lepontozni akarok meg ítélkezni, hanem érdekel a dolog.

Mennyi idő után kezdtetek el vonzódni más iránt? hol ismerkedtetek meg? hogyan alakult ki a szeretői viszony?

Kiderült vagy titokban maradt?

VAn olyan aki lezárta a szeretői viszonyt és tovább élt a férjével/feleségével, anélkül hogy kiderült volna?

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit off, de érdekes:

Miguel hozzászólásai iskolapéldái az úgynevezett énvédő mechanizmusok alkalmazásának. Ez nem több, csak egy kis pszichológia: már a pszichoanalitikusok szerint is az ego kidolgoz olyan stratégiákat, melyek abban segítenek, hogy elkerüljük, kivédjük a szorongásokat és a feszültségeket. Ezek teljesen normális reakciók egyébként, mindenkiben benne vannak. Itt tipikus példái vannak a racionalizálásra, ennek a klasszikus mondatai: "nem én vagyok a hibás, hiszen úgyis minden férfi ezt csinálja", "az erkölcs (amit igazából én nem tudok betartani) úgyis a papok találmánya, így ha nem tartom be, az nem baj" és társai.

Persze a hozzászóló csak önmaga számára, saját maga védelmére racionalizál, hiszen az életben számos olyan példa van, hogy egy férfi hűséges a párjához (én is több ilyet tudok a saját környezetemből), tehát többen vannak, akiknek a szuperegoja képes parancsolni az id-nek.

Egyébként a kérdésre válaszolva: úgy tudom, hogy a legtöbb hűtlenség az életközépi válság idején történik, tehát 40 körül/felett, mikor már tudja a férfi, hogy lassan öregszik, de még érez magában annyi energiát, hogy megpróbálja újból "fiatalnak" érezze magát.

2015. febr. 9. 23:01
 22/43 anonim ***** válasza:
89%

Miguel,erről az jut eszembe amit egy másik hozzászólásban írt valaki:

"Ha a pasinak 5 nője van a felesége mellett, akkor az f@ sza gyerek mindenki szerint. Ha egy nőnek 5 pasija a férje mellett, akkor ő egy büdös nagy ribi. Ez az általános szemlélet sajna."

Kiváncsi vagyok akkor is ilyen jó dolgonak tartaná-e a "vérfrissítést",meg a "sötétben keresgélést",ha a felesége hivatkozna erre,hogy azzal tartja életben a házasságot,hogy időnként bepasizik.Mert szerintem csak akkor korrekt ez az indok.

Másik az,hogy én nőként azt látom,hogy a nők csak akkor kezdenek kikacsingatni,ha otthon elhanyagoláják,őket és nem csak "sportbol".Nekem is csak akkor jutott eszembe amikor az otthoni szex minden igyekezetem ellenére tartósan a tolerálható minimum alá csökkent(havi 1).

32/N

2015. febr. 10. 10:55
 23/43 anonim ***** válasza:
57%
Na, igen. Hasonló reakciókra számítottam. Adtam bőven támadási felületet. De kérek mindenkit, várja meg azt a nyavalyás 40-45 évet, és akkor bizonygassa az ő fene nagy hűségét. De akkor is csak abban az esetben, ha nincs elhízva, izmos, jóképű, és fiatalkorában sem jelentett neki gondot az ismerkedés. Mert úgy könnyű ám hűségesnek lenni, ha nem merek kezdeményezni.
2015. febr. 10. 11:46
 24/43 anonim ***** válasza:
57%
Megjegyzem, 35 alatt nekem se fért bele semmi félrelépés, azt én is a világ legnagyobb ocsmányságának tartottam.
2015. febr. 10. 11:50
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Miquel,nekem ezzel semmi gondom, tényleg csak az érdekelne,mit szólnál,ha kiderülne,,hogy a feleséged is ugyanezt csinálja...Mert a Nekem szabad,mert én pasi vagyok,az asszony viszont,hogy képzeli nem épp 21.-ik századi felfogás szerintem,
2015. febr. 10. 14:41
 26/43 anonim ***** válasza:
48%
Nos, ha ilyesmi kiderülne, nagyon ócskán érezném magam. Tudniillik, ha engem megcsalnak, az az ÉN kudarcom, ÉN voltam kevés, ÉN csináltam valamit nagyon rosszul. És akkor mi jó büdös francra volt jó fél évszázadig tanulni a nők nyelvét? A nők lelkét? Minek, ha nem tudom neki minden nap megadni azt a fajta törődést, amitől minden percben nőnek érzi magát mellettem? Minek, ha nem tudom neki minden nap megadni azt a fajta törődést, amitől minden percben aduásznak tekint engem? Akkor valamit nagyon elszúrtam, és nem hiszem, hogy lenne erőm elölről, alapjaitól kezdve újra átrágni magam mindenen. Onnantól kezdve pedig el is áshatom magam.
2015. febr. 10. 16:52
 27/43 anonim ***** válasza:
25%
Miquel, ezennel ünnepélyesen visszavonom a "nőbérenc" jelzőt. Te ténleg tudsz valamit, És ténleg imádod a nőket.
2015. febr. 10. 17:10
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Biztos én is jól le leszek szólva.42 éves nő vagyok és van szeretőm,már egy éve.A férjem idősebb nálam 13 évvel,és már nem megy neki a szex 3 éve.Mindent elkövettem,hogy próbáljuk megoldani a dolgot,de nem hajlandó orvoshoz menni,se a cigit letenni.Egyszer egy vita alkalmával közölte,hogy bánom is én mint csinálsz,csak engem hagyjál békén ezzel.Na ekkor jött a szerető.Bár nyiltan nem beszélünk róla,de szerintem tudja(sejti),és valóban szemmel láthatóan örül,hogy nem zaklatom...Tudom most sokan azt modják miért nem hagyom ott,de egyrészt ennek ellenére is még mindig szeretem,és jól megvagyunk,másrészt épp munkanélküli,szóval mehetne a híd alá,ha kiraknám....És valóban keres munkát de 55 évesen nem valami nagyok az esélyei,még diplomával se,másrészt nem él vele vissza,azóta ő látja el teljesen a házarttást itthon,meleg vacsorával vár minde este amikor hazajövök,nem csak a tökét lógatja a TV/net előtt(ahogy azt sok embertől hallom)...Node ez már nem igazán ide tartozik.
2015. febr. 10. 18:23
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Miquel,bár szép selyempapírba csomagoltad a választ,mégiscsak az a lényeg amit sejtettem.Neked lehet,az asszonynak nem.Ez így szerintem marhára nem fair,akárhogy is magyarázod.

Amúgy elárulom neked,nőként én pont ugyanezt érezném,ha kiderülne,hogy megcsalnak.Nem vagyok elég jó/szép már unalmas vagyok,stb,stb...

És a pasik is akrámennyire is igyekeznek ugyanúgy unalmasak lesznek x idő utánn mint a nők,akármennyire is szereti őket az ember lánya.Szóval neked semmivel nem kéne jobban magadra venni egy megcsalást,minthogy szerinted a feleségednek se kell.

2015. febr. 10. 18:38
 30/43 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, hol látsz itt selyempapírt, és főleg azt hol látod, hogy neki nem lehet, amit nekem. De nem fogunk ezen vitatkozni, legyen tiéd az utolsó szó. Tudom, nektek ez fontos.
2015. febr. 10. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!