Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan házas nők/férfiak akiknek van szeretőjük? Mennyi idő után igényeltetek másik társat? Hogyan ismerkedtetek meg?
Tapasztalatból írjatok kérlek. Nem lepontozni akarok meg ítélkezni, hanem érdekel a dolog.
Mennyi idő után kezdtetek el vonzódni más iránt? hol ismerkedtetek meg? hogyan alakult ki a szeretői viszony?
Kiderült vagy titokban maradt?
VAn olyan aki lezárta a szeretői viszonyt és tovább élt a férjével/feleségével, anélkül hogy kiderült volna?
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit off, de érdekes:
Miguel hozzászólásai iskolapéldái az úgynevezett énvédő mechanizmusok alkalmazásának. Ez nem több, csak egy kis pszichológia: már a pszichoanalitikusok szerint is az ego kidolgoz olyan stratégiákat, melyek abban segítenek, hogy elkerüljük, kivédjük a szorongásokat és a feszültségeket. Ezek teljesen normális reakciók egyébként, mindenkiben benne vannak. Itt tipikus példái vannak a racionalizálásra, ennek a klasszikus mondatai: "nem én vagyok a hibás, hiszen úgyis minden férfi ezt csinálja", "az erkölcs (amit igazából én nem tudok betartani) úgyis a papok találmánya, így ha nem tartom be, az nem baj" és társai.
Persze a hozzászóló csak önmaga számára, saját maga védelmére racionalizál, hiszen az életben számos olyan példa van, hogy egy férfi hűséges a párjához (én is több ilyet tudok a saját környezetemből), tehát többen vannak, akiknek a szuperegoja képes parancsolni az id-nek.
Egyébként a kérdésre válaszolva: úgy tudom, hogy a legtöbb hűtlenség az életközépi válság idején történik, tehát 40 körül/felett, mikor már tudja a férfi, hogy lassan öregszik, de még érez magában annyi energiát, hogy megpróbálja újból "fiatalnak" érezze magát.
Miguel,erről az jut eszembe amit egy másik hozzászólásban írt valaki:
"Ha a pasinak 5 nője van a felesége mellett, akkor az f@ sza gyerek mindenki szerint. Ha egy nőnek 5 pasija a férje mellett, akkor ő egy büdös nagy ribi. Ez az általános szemlélet sajna."
Kiváncsi vagyok akkor is ilyen jó dolgonak tartaná-e a "vérfrissítést",meg a "sötétben keresgélést",ha a felesége hivatkozna erre,hogy azzal tartja életben a házasságot,hogy időnként bepasizik.Mert szerintem csak akkor korrekt ez az indok.
Másik az,hogy én nőként azt látom,hogy a nők csak akkor kezdenek kikacsingatni,ha otthon elhanyagoláják,őket és nem csak "sportbol".Nekem is csak akkor jutott eszembe amikor az otthoni szex minden igyekezetem ellenére tartósan a tolerálható minimum alá csökkent(havi 1).
32/N
Miquel,bár szép selyempapírba csomagoltad a választ,mégiscsak az a lényeg amit sejtettem.Neked lehet,az asszonynak nem.Ez így szerintem marhára nem fair,akárhogy is magyarázod.
Amúgy elárulom neked,nőként én pont ugyanezt érezném,ha kiderülne,hogy megcsalnak.Nem vagyok elég jó/szép már unalmas vagyok,stb,stb...
És a pasik is akrámennyire is igyekeznek ugyanúgy unalmasak lesznek x idő utánn mint a nők,akármennyire is szereti őket az ember lánya.Szóval neked semmivel nem kéne jobban magadra venni egy megcsalást,minthogy szerinted a feleségednek se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!