Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megharagudnátok emiatt a férjetekre?
Egész hétvégén dolgoztam,szépen megkértem a férjemet,aki itthon volt egész hétvégén,hogy legyen kedves kitakarítani. Csak letörölgetnie kellett volna és felporszívóznia. Ez maximum 1-1,5 órát vett volna igénybe. Az albérlet 30 m2-es. A felmosást én megcsináltam volna, ha munkából hazaérek. Szombaton nem csinálta meg, de azt mondta vasárnap megcsinálja. Vasárnap sem csinálta meg, azt mondta, hogy egész nap a számítógépet kellett bütykölnie, mert egy új programot tett rá. Én ezért kicsit kiakadtam rá, hogy nem hiszem el, hogy 2 teljes napban ennyi ideje nem volt.
Azért nagyjából eddig mikor megkértem megcsinálta, de nem értem most miért nem volt képes rá.
Nálatok szokott ilyen lenni?
én hozzá se mentem volna olyanhoz aki ennyire nem veszi ki a részét a házimunkából.
őszintén szólva eddig is te csináltad, ezek után is te fogod. akkor minek kéred meg?
Látom, páran itt még mindig nem értik a lényeget.
Informatikus lévén nagyon jól tudom, hogy mennyi idő egy Win7-et feltelepíteni. Persze, valóban, ha drivereket is le kell hozzá vadászni, meg utána még az Office-t, anyámkínját, meg egy halom mindent feltelepít, az tényleg sok idő tud lenni. Önmagában a Win7 feltelepítése viszont alig 1 óra.
Továbbá azért jegyezzük meg, hogy a telepítőt nem kell végigülni. Elindítod, kijelölöd a partíciókat, és utána fél óráig csak másol, ami alatt neki lehet kezdeni takarítani.
De nem is ezen van a hangsúly. A probléma az, hogy ő egyáltalán nem is akart segíteni. Neki nem volt semmi halaszthatatlan dolga, amit később ne tudott volna megcsinálni. Egy elkényeztetett töketlen, már bocsánat. Eközben elvárja, hogy a másik munka mellett megcsinálja azt, amit ő 2 napig otthon dögölve nem volt képes.
Persze, ahogy a többiek is már rávilágítottak, vélhetően nem mostani keletű a probléma, már eddig is el volt kényeztetve, csak eddig a kérdező szótlanul tűrte. (Ami nagy hiba volt.) Teljes mértékben igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy ilyen férjtől nehogy gyereket vállalj. Tudod, aki ennyire nem képes, hogy 2 nap alatt, míg a felesége dolgozik, 1 órát besegítsen a házimunkába, és simán elvárja a feleségétől, hogy mindent ő csináljon, az nem fog varázsütésre megváltozni attól, hogy gyereked lesz. Akkor is ugyanennyit kell majd gürcölnöd, és amíg te dolgozol, a gyerekekkel foglalkozol, és mellette még a házimunka is a tiéd, ő majd akkor is csak lazsálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!