Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is megharagudnátok emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megharagudnátok emiatt a férjetekre?

Figyelt kérdés

Egész hétvégén dolgoztam,szépen megkértem a férjemet,aki itthon volt egész hétvégén,hogy legyen kedves kitakarítani. Csak letörölgetnie kellett volna és felporszívóznia. Ez maximum 1-1,5 órát vett volna igénybe. Az albérlet 30 m2-es. A felmosást én megcsináltam volna, ha munkából hazaérek. Szombaton nem csinálta meg, de azt mondta vasárnap megcsinálja. Vasárnap sem csinálta meg, azt mondta, hogy egész nap a számítógépet kellett bütykölnie, mert egy új programot tett rá. Én ezért kicsit kiakadtam rá, hogy nem hiszem el, hogy 2 teljes napban ennyi ideje nem volt.

Azért nagyjából eddig mikor megkértem megcsinálta, de nem értem most miért nem volt képes rá.

Nálatok szokott ilyen lenni?

2015. jan. 26. 11:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is megharagudtam volna. Viszont nem is csináltam volna meg. Megvárnám, míg megcsinálja amit megígért. Ha két hónap, akkor annyi.
2015. jan. 26. 17:50
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

én hozzá se mentem volna olyanhoz aki ennyire nem veszi ki a részét a házimunkából.

őszintén szólva eddig is te csináltad, ezek után is te fogod. akkor minek kéred meg?

2015. jan. 26. 17:51
 33/35 anonim ***** válasza:
Na, azért három - négy gyereket ne szulj neki.. Rohadt idegesítő lesz, amikor te este etetsz, altatsz, szoptatsz, takaritasz, fozol ő meg gépezik. Tapasztalatból mondom, számítógép függő pasik a gyerekükkel sem foglalkoznak soha, max hétvégén egy picit...
2015. jan. 26. 19:33
 34/35 anonim ***** válasza:
SZERELEMPRÓBA c. film!!!!! Nézzétek meg együtt. pont rólatok szól!
2015. jan. 27. 12:52
 35/35 anonim ***** válasza:

Látom, páran itt még mindig nem értik a lényeget.

Informatikus lévén nagyon jól tudom, hogy mennyi idő egy Win7-et feltelepíteni. Persze, valóban, ha drivereket is le kell hozzá vadászni, meg utána még az Office-t, anyámkínját, meg egy halom mindent feltelepít, az tényleg sok idő tud lenni. Önmagában a Win7 feltelepítése viszont alig 1 óra.

Továbbá azért jegyezzük meg, hogy a telepítőt nem kell végigülni. Elindítod, kijelölöd a partíciókat, és utána fél óráig csak másol, ami alatt neki lehet kezdeni takarítani.

De nem is ezen van a hangsúly. A probléma az, hogy ő egyáltalán nem is akart segíteni. Neki nem volt semmi halaszthatatlan dolga, amit később ne tudott volna megcsinálni. Egy elkényeztetett töketlen, már bocsánat. Eközben elvárja, hogy a másik munka mellett megcsinálja azt, amit ő 2 napig otthon dögölve nem volt képes.

Persze, ahogy a többiek is már rávilágítottak, vélhetően nem mostani keletű a probléma, már eddig is el volt kényeztetve, csak eddig a kérdező szótlanul tűrte. (Ami nagy hiba volt.) Teljes mértékben igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy ilyen férjtől nehogy gyereket vállalj. Tudod, aki ennyire nem képes, hogy 2 nap alatt, míg a felesége dolgozik, 1 órát besegítsen a házimunkába, és simán elvárja a feleségétől, hogy mindent ő csináljon, az nem fog varázsütésre megváltozni attól, hogy gyereked lesz. Akkor is ugyanennyit kell majd gürcölnöd, és amíg te dolgozol, a gyerekekkel foglalkozol, és mellette még a házimunka is a tiéd, ő majd akkor is csak lazsálni fog.

2015. jan. 28. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!