Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, haragudnátok a férjetekre ha ma este sörözni menne a barátaival?
Ha nincs semmi előre megbeszélt program vagy feladat mára, akkor részemről mehet nyugodtan. A holnap úgyis a családé, utánalévő napokon is rokonokhoz megyünk, így nem látom akadályát annak, hogy előtte egy kicsit kikapcsolódjon a barátaival is.
(Persze ez csak akkor érvényes, ha a férj nem hajnali négykor tántorog haza, öntudatlanul részegen.)
Igen.
Mit szólna, ha te is mennél barátnőzni, neki meg otthon kéne egyedül készülődni?
Nem, nem haragudnék illetve nem haragszok. Az én párom is sörözni megy este a munkatársaival. Szintén három gyermekünk van, 5 éves, 2 éves, 3 hetes.
Persze, ha még a feje tetején állna minden, ő meg többet haverozna mint segítene, akkor nem lennék ilyen megértő, de szerencsére nálunk nem ez a helyzet.
Mind a ketten dolgoztunk eddig, ma mentünk volna bevásárolni, aztán úgy volt hogy én főzök, ő meg a gyerekekkel díszíti a lakást.
Most egyedül megyek bevásárolni a gyerekekkel, aztán díszítés (ezt nem tudják egyedül csinálni, ahhoz kicsik), aztán ha őket lefektettem, nekiállok a kajának.
Mivel megbeszéltük, hogy ma nekem segít este a sütikben, a díszítésben, miegymás, úgyhogy nem esne jól, ha kiderülne, hogy átvágott.
Amúgy más esetben nem, miért ne mehetne, nincs még szenteste.
Mondjuk azt is megnézném, mikor az én férjem sört iszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!