Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok a férjetekre, ha kiderülne pénzzel támogatta a gyereket, ami eltitkolt?
Az eltitkoláson van a hangsúly, nem a támogatáson!
A történet röviden, de nem vádaskodást kérek: mikor összejöttünk volt valakije, a nõ terhes volt. Tudom, hogy elõtte is rosszul éltek, mert ismertem õket, gyerek sem volt tervezett. Ez nem védekezés, de ezért kezdett ki velem. Adtam neki haladékot. A gyerek 1 éves volt mikor bejelentette, hogy válni akar. A nõ ekkor lehordott mindennek engem, próbálta visszaszerezni, majd pár hónap múlva feladta, ott hagyta a gyereket a férjemre, vagyis ránk. Nem ez volt az elsõ ilyen húzása, van a kicsinél egy 5 évvel idõsebb fia is, õt az anyja nevelte, mikor terhes lett a férjemtõl és összeköltöztek hozzájuk került (férjem mondta neki egyébként!), mikor szétmentek vissza a szülõkhöz.
A közös gyereküket 6 éve mi neveljük, havi egyszer ránéz. Közben még mindig szid. Gyerektartást amúgy nem fizet.
Ahogy a másik gyereket is az anyja tartja el. Férjem néha elhozza, illetve a közös gyerekük is megy oda hiszen a nagymamája.
Most kiderült, hogy havi 15 ezret ad a férjem a nagymamának a gyerek nevelèsére. Nem szoktunk elszámolni a pénzzel így nem tûnt fel. Azt mondja lelkiismeretfurdalása van, nem akarja, hogy a gyerek hiányt szenvedjen. Elõször nem akart ezzel terhelni/bosszantani, hogy nekem is lelkiismeretfurdalásom legyen, utána nem tudta, hogyan mondja el.
Megértem, de akkor is hazudott éveken át. Nem csináltam volna belõle ügyet, az õ pénze. A hazugsággal viszont nem tudok mit kezdeni.
Nõvérem szerint felfújom. Tényleg?
hogy mondjam finoman....
Te beleronditottàl egy kapcsolatba (tudom, a pasi is hibàs, de rajtad is mult!!!), és most ki vagy akadva, hogy a férjed hazudik?
15ezer egyaltalan nem sok egy gyerekre. Ennel sokkal jobban kene tamogatnia.
Szerintem is felfujod.
A kérdezőnek a hazugsággal va baja emberek!!! Nem a pénzzel!
Akinek nem megy a szövegértelmezés, ne írjon választ.
Megértem, kérdező. A hazugság miatt szerintem nem fújod fel.
Ha a párom hazudna, én sem tolerálnám, az nálam főbenjáró bűn. Nekem a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban, és ha megjelenik a hazudozás, kopik a bizalom.
Anno a terhes barátnőjének is hazudott, komolyan azt hitted hogy majd neked nem fog? Nem értem az ilyen naiv nőket.
Megértem, hogy rosszul esik, de pihentesd pár napig a dolgot magadban, aztán ha szükségesnek érzed, beszéljétek meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!