Ti ezen kiakadnátok? Valóban hülyeséget csináltam?
Megbeszéltem a szüleimmel szerdán, hogy majd szombaton egész nap a barátommal megyünk ide-oda. Mivel nem mondta hova megyünk(annyit elárult, hogy lehet, hogy átmegyünk a határon), tettem el passzust.
Anyáék nem kérdezték hova megyünk (amúgy sem tudtam volna mit mondani), de mondtam, hogy lehet átmegyünk a határon. Reggel elindultunk(szerbiaiak vagyunk) és átmentünk a kis határon(motorral, Đala-nál). Aztán a szegedi Árkádban vettünk ezt-azt és mentünk a fürdőbe(Napfény fürdő, Szeged). Útközben anyáék felhívtak, hogy hol vagyok, mondtam, hogy Horgostól nem messze. Egy óra múlva is kérdezte hol vagyok, mondtam, hogy Szegeden az Árkádban. Azután én hívtam fel, hogy ne aggódjon, hogy kikapcsolom a telefont, mert bementünk a Napfény fürdőbe egy kicsit és, hogy berakom a széfbe a telefont, majd amikor átérünk a határon felhívom. Aztán küldtem egy SMS-t, hogy elindultunk, amikor meg átmentünk a határon felhívtam.
Otthon:Hát anya nagyon kiakadt, hogy elmentem(határon túl, meg hogy vásároltunk (nem sokat, egy pulcsit, meg egy bikinit, délután ötkor bementünk egy-egy esőkabáté), haza a kis határon mentünk). Meg, hogy valójában csak megakar vásárolni a barátom, meg baleset veszélyes volt az egész. Meg milyen későn mentem haza (nyolc körül érkeztünk). Meg mit képzelek, hogy csak úgy átmegyek Magyarországra, stb. Meg, hogy képzeltem ezt az egészet... Dühében majdnem adott egy pofont(kitértem előle) és eltört két kristály poharat.(miközben úgy éreztem tök korrekt voltam vele, mert felhívtam úgy, ahogy megbeszéltük, meg szóltam, hogy lehet átmegyünk a határon) Azután én voltam a hibás a törött poharakért is. Még ma sem hajlandó velem beszélni, ezért csak egy cetlit raktam ki a hűtőre, hogy "Boldog Anyák-napját!".
Apa pedig horgásztúrán van a haverjaival, már csütörtök óta.
Ti ezen kiakadnátok? Valóban hülyeséget csináltam? Csak anya reagálta túl? Mit tegyek, hogy megbocsájtson?
Köszönöm, hogy végig olvastad! 20/l
Szerintem nem csináltál hülyeséget,hanem anyud rajtad vezette le, hogy a férje csütörtök óta nincs otthon.
A cetlin kívül mással is készültél anyák napjára? Amúgy miért nem beszéltétek meg még, hogy mi volt a baja? Mi bántja?
teljesen korrektül jártál el: jelezted hogy emntek, jelezted azt is hogy lehet átmentek a határon, jelzted azt is hogy átmentettek a határon, jelezted hogy nem leszel elérhető az okot is mondtad miért, és jeleztél amikor jöttek vissza.
Nem értem mi az a kishatár, vagy hogy mi volt ebben a baleset veszélyes..
Igen cserepes virággal, de azt pénteken vettem. Ma karom odaadni, csak várom, hogy lenyugodjon.
Anya nem igazán kedveli a barátomat, mert szerinte felvágós, meg szerinte erőltetett személyisége van, meg a lánya jobbat érdemel.
A kis határt inkább a helyiek ismerik, nem nagy forgalmú (általában 0-3 kocsi vár ott mindig), lényegesen kisebb. Meg egy sor van, míg a határon több sor van. Kamionosok és buszok, áfások nem mennek át a kis határon.
Én 18 évesen:
Anya elmentem itthonról, ne hívj, mert moziban leszek. Jövök amikor jövök, ma este, vagy holnap valamikor.
És elmentem.
Vagy apukád miatt dühös, vagy túl rövid pórázon fog és most nem jött neki össze. Beszéld meg vele, hogy 2 éve nagykorú vagy, ha akarod, akkor még a telefont is a kukába dobod.
Szerintem nem kéne hagyd, hogy gyerekként kezeljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!