Ti ezen kiakadnátok? Valóban hülyeséget csináltam?
Megbeszéltem a szüleimmel szerdán, hogy majd szombaton egész nap a barátommal megyünk ide-oda. Mivel nem mondta hova megyünk(annyit elárult, hogy lehet, hogy átmegyünk a határon), tettem el passzust.
Anyáék nem kérdezték hova megyünk (amúgy sem tudtam volna mit mondani), de mondtam, hogy lehet átmegyünk a határon. Reggel elindultunk(szerbiaiak vagyunk) és átmentünk a kis határon(motorral, Đala-nál). Aztán a szegedi Árkádban vettünk ezt-azt és mentünk a fürdőbe(Napfény fürdő, Szeged). Útközben anyáék felhívtak, hogy hol vagyok, mondtam, hogy Horgostól nem messze. Egy óra múlva is kérdezte hol vagyok, mondtam, hogy Szegeden az Árkádban. Azután én hívtam fel, hogy ne aggódjon, hogy kikapcsolom a telefont, mert bementünk a Napfény fürdőbe egy kicsit és, hogy berakom a széfbe a telefont, majd amikor átérünk a határon felhívom. Aztán küldtem egy SMS-t, hogy elindultunk, amikor meg átmentünk a határon felhívtam.
Otthon:Hát anya nagyon kiakadt, hogy elmentem(határon túl, meg hogy vásároltunk (nem sokat, egy pulcsit, meg egy bikinit, délután ötkor bementünk egy-egy esőkabáté), haza a kis határon mentünk). Meg, hogy valójában csak megakar vásárolni a barátom, meg baleset veszélyes volt az egész. Meg milyen későn mentem haza (nyolc körül érkeztünk). Meg mit képzelek, hogy csak úgy átmegyek Magyarországra, stb. Meg, hogy képzeltem ezt az egészet... Dühében majdnem adott egy pofont(kitértem előle) és eltört két kristály poharat.(miközben úgy éreztem tök korrekt voltam vele, mert felhívtam úgy, ahogy megbeszéltük, meg szóltam, hogy lehet átmegyünk a határon) Azután én voltam a hibás a törött poharakért is. Még ma sem hajlandó velem beszélni, ezért csak egy cetlit raktam ki a hűtőre, hogy "Boldog Anyák-napját!".
Apa pedig horgásztúrán van a haverjaival, már csütörtök óta.
Ti ezen kiakadnátok? Valóban hülyeséget csináltam? Csak anya reagálta túl? Mit tegyek, hogy megbocsájtson?
Köszönöm, hogy végig olvastad! 20/l
Dehogy csináltál hülyeséget! Eltöltöttél egy napot a barátoddal, na bumm, átjöttetek Szegedre, van ilyen.
Ennyi idősen én a környező országokba már szívbaj nélkül utaztam, egy bécsi kiruccanást meg sem említek a szüleimnek, minek?
Anyukádnak egészen biztosan nem az utazással van gondja, sokkal inkább a barátoddal, azt hiszem..
Én is egy 14 vagy 15l-t vártam a sztori végére. Anyukád nagyon szigorú, 20 évesen már lehetnél önállóbb.
Én amikor otthon laktam, és elmentem valahová, akár egy egész napra, akár másik városba, nem hívtam fel naponta x-szer, hogy jól vagyok, épp itt és itt, maximum ha már úton voltam hazafelé. Pedig az én anyum is az átlagnál jobban aggódik.
Utána egy évet laktam koliban, hetente max 3-4szer beszéltünk, akkor is inkább én hívtam.
Most épp külföldön élek a barátommal (1000km-re otthonról), nyár végén tervezek hazalátogatni. A héten egyszer hívott anyu.
Szintén 20l
Megértelek, kedves kérdés író! nálam sincs ez másképp pedig már 36 vagyok :) na jó, azért nem ilyen durván....
Felnőtt, önálló nő vagy. Persze néha haza telefonálsz... de nem hiszem hogy minden lépésedről számot kéne adnod. Szerintem nem csináltál rosszat! Én is úgy gondolom anyukád apukád miatt lehet idegesebb, érzékenyebb. egyébként meg biztos a féltés is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!