Szülők, ti kiakadnátok vagy nem szólnátok érte? Inkább ne mutassam meg itthon?
Most volt a 16. szülinapom és a barátomtól kaptam egy ultrabookot,mert az előző netbookom már teljesen tönkrement.
Nem tudtam róla,hogy ezt veszi,nem is számítottam rá.Nem tudom,hogy itthon használjam-e úgy,hogy anya is lássa,mert félek,hogy azt akarná,hogy visszaadjam (már próbáltam,a barátom hajthatatlan).
Nekem is volt egy hasonló sztori, csak egy drága telefonnal. Úgyhogy szerintem nyugodtan mutasd meg anyukádnak, hogy nézd ezt kaptam tőle a születésnapomra, ennyi. Gondolom a párod a saját pénzéből vette, így anyukádnak nincs hozzá köze, hogy mire költi.
És ajándékot nem szabad visszaadni, mert nagyon meg lehet vele bántani a másikat. Ő ezzel akart neked örömet szerezni, mert tudta h szükséged van rá, és anyukád (vagy te) nem mostanában tudja megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!