Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megharagudnátok emiatt a férjetekre?
Egész hétvégén dolgoztam,szépen megkértem a férjemet,aki itthon volt egész hétvégén,hogy legyen kedves kitakarítani. Csak letörölgetnie kellett volna és felporszívóznia. Ez maximum 1-1,5 órát vett volna igénybe. Az albérlet 30 m2-es. A felmosást én megcsináltam volna, ha munkából hazaérek. Szombaton nem csinálta meg, de azt mondta vasárnap megcsinálja. Vasárnap sem csinálta meg, azt mondta, hogy egész nap a számítógépet kellett bütykölnie, mert egy új programot tett rá. Én ezért kicsit kiakadtam rá, hogy nem hiszem el, hogy 2 teljes napban ennyi ideje nem volt.
Azért nagyjából eddig mikor megkértem megcsinálta, de nem értem most miért nem volt képes rá.
Nálatok szokott ilyen lenni?
Én is megharagudtam volna.
Nálunk általában én csinálom a házimunkát, mert a férjem többet dolgozik. De ha úgy alakul, hogy nem vagyok otthon pl. munka miatt, akkor ő is bármit meg tud csinálni és meg is csinálja, ha kell.
A férfiak már csak ilyenek! Mindent megígér, másoknak azonnal meg is csinálja, de az otthoni munkával mindig el van maradva! Néha jól leszidom, tegnap még hisztiztem is, meg megfenyegettem addig nem lesz favétel, amíg az összes fát ami van össze nem vágja,és az el nem lesz tüzelve. Végül félig megcsinálta... legalább betudok gyújtani.
És ez nálunk már 24 éve így megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!