Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is megharagudnátok emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megharagudnátok emiatt a férjetekre?

Figyelt kérdés

Egész hétvégén dolgoztam,szépen megkértem a férjemet,aki itthon volt egész hétvégén,hogy legyen kedves kitakarítani. Csak letörölgetnie kellett volna és felporszívóznia. Ez maximum 1-1,5 órát vett volna igénybe. Az albérlet 30 m2-es. A felmosást én megcsináltam volna, ha munkából hazaérek. Szombaton nem csinálta meg, de azt mondta vasárnap megcsinálja. Vasárnap sem csinálta meg, azt mondta, hogy egész nap a számítógépet kellett bütykölnie, mert egy új programot tett rá. Én ezért kicsit kiakadtam rá, hogy nem hiszem el, hogy 2 teljes napban ennyi ideje nem volt.

Azért nagyjából eddig mikor megkértem megcsinálta, de nem értem most miért nem volt képes rá.

Nálatok szokott ilyen lenni?

2015. jan. 26. 11:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk csak ilyen van!
2015. jan. 26. 11:14
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
Ha most fordult elő először, azért nem kell keresztbe lenyelni. Mondd meg neki, hogy pótolhatja most hétközben.
2015. jan. 26. 11:14
 3/35 anonim ***** válasza:
94%
1. válaszolónak, mély és őszinte részvétem!
2015. jan. 26. 11:16
 4/35 anonim ***** válasza:
88%

Én is megharagudtam volna.

Nálunk általában én csinálom a házimunkát, mert a férjem többet dolgozik. De ha úgy alakul, hogy nem vagyok otthon pl. munka miatt, akkor ő is bármit meg tud csinálni és meg is csinálja, ha kell.

2015. jan. 26. 11:17
 5/35 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire ne legyen egy felnőtt ember életképtelen. A törölgetés + porszívózás nálunk 100 négyzetméteren is megvan egy óra alatt. A férjem szerencsére nem az a leülős fajta, aki nem képes semmire. Megosztjuk itthon amit meg kell, ez a normális.
2015. jan. 26. 11:28
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyszer fordult elő akkor nem haragudnék, csak szóvá tenném.
2015. jan. 26. 11:32
 7/35 anonim ***** válasza:
51%

A férfiak már csak ilyenek! Mindent megígér, másoknak azonnal meg is csinálja, de az otthoni munkával mindig el van maradva! Néha jól leszidom, tegnap még hisztiztem is, meg megfenyegettem addig nem lesz favétel, amíg az összes fát ami van össze nem vágja,és az el nem lesz tüzelve. Végül félig megcsinálta... legalább betudok gyújtani.

És ez nálunk már 24 éve így megy....

2015. jan. 26. 11:34
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
6-os, most már józanodhatnál a buli után:-)
2015. jan. 26. 11:34
 9/35 anonim ***** válasza:
97%
Egy új program után nem kell egy napig bütykölni a számítógépet.
2015. jan. 26. 11:38
 10/35 anonim ***** válasza:
93%
Új programot telepített? Tovább, tovább tovább, elfogad, befejez. KÉSZ. Általában. Ha csak nem a NASA-t hackelli otthonról.
2015. jan. 26. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!