Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is megharagudnátok emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megharagudnátok emiatt a férjetekre?

Figyelt kérdés

Egész hétvégén dolgoztam,szépen megkértem a férjemet,aki itthon volt egész hétvégén,hogy legyen kedves kitakarítani. Csak letörölgetnie kellett volna és felporszívóznia. Ez maximum 1-1,5 órát vett volna igénybe. Az albérlet 30 m2-es. A felmosást én megcsináltam volna, ha munkából hazaérek. Szombaton nem csinálta meg, de azt mondta vasárnap megcsinálja. Vasárnap sem csinálta meg, azt mondta, hogy egész nap a számítógépet kellett bütykölnie, mert egy új programot tett rá. Én ezért kicsit kiakadtam rá, hogy nem hiszem el, hogy 2 teljes napban ennyi ideje nem volt.

Azért nagyjából eddig mikor megkértem megcsinálta, de nem értem most miért nem volt képes rá.

Nálatok szokott ilyen lenni?

2015. jan. 26. 11:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

Lehet valami virust szedett be:D

Az en parom az akvariumaval foglalkozik annyit mint en a takaritassal, es altalaban kupi marad utana, raadasul minden csak a halai utan johet, igy ha megkerem valamire, ami fontos, sokat kell gyozkodnom.

2015. jan. 26. 12:05
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

De sokan félreértik a probléma lényegét.

Nem azzal van probléma, hogy az ember elfelejt valamit. Mindenkivel megesik. Nem is azzal van gond, hogy valamit nem szívesen csinál az ember. Hanem azzal, hogy a másikat semmibe veszi. Vagy inkább hülyének nézi.

2015. jan. 26. 12:27
 23/35 anonim ***** válasza:
30%
de amúgy most az a portörölegtés nem ér rá jövő hétvégéig? mi is 30nm-es albiban lakunk, a porszívózás nagyjából 5 percet vesz igénybe, a felmosás másik 5-öt, port törölgetni meg kb. havonta szoktunk.
2015. jan. 26. 12:53
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Mennyire tervezel vele? Gyerek lesz e? Változnia kéne, mer ha most nem várhatod el tőle, hogy egy 30m2- es lakást kitakarítson minimál szinten, akkor mi lesz később, mikor te a babával vagy elfoglalva és fáradtabb leszel, mintha dolgoztál volna, mert éjszaka is neked kell felkelni a babához!? Akkor is csak a gép előtt fog ülni és tőled várja el, hogy rend, tisztaság, kaja legyen és a gyerekkel is foglalkozni kéne. Ha komoly a kapcsolat, akkor le kéne ülni és beszélgetni erről már most, mert mikor a probléma élesedik, akkor már csak a vita megy.
2015. jan. 26. 13:07
 25/35 anonim ***** válasza:
81%

20: Te hiába mondod neki, hogy gépezzen kevesebbet.

Az a gond, hogy neki nincs rá igénye, hogy veled legyen, veled foglalkozzon.

Ez hosszú távon még sokkal komolyabb problémákat fog okozni, mint a takarítás ellógása.

2015. jan. 26. 13:10
 26/35 anonim ***** válasza:
73%
hogy lett egy ilyen ember a férjed?
2015. jan. 26. 13:22
 27/35 anonim ***** válasza:
58%

Ha új programot telepített rá, és olyan sokáig tartott, akkor az vagy egy játék volt, vagy ő maga helyben írta meg a programot :)

Magamból kiindulva mindkettő lehetséges :D

2015. jan. 26. 13:48
 28/35 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy a Windows 7-et telepítette vissza a gépre,mert az mégis jobb. De tuti,hogy közben játszott.
2015. jan. 26. 13:50
 29/35 anonim ***** válasza:
34%

Operációs rendszer telepítése illesztőprogramokkal, frissítésekkel, programok ismételt felpakolása nem 10 perc. Simán rámegy egy délután. A várakozási szünetekben persze fel lehet ugrálni port törölgetni, de úgy látszik nem szeret két dolgot csinálni egyszerre. Vagy port törölni nem szeret..

Az én párom házias, és emellett állandóan bütyköl a számítógépen. Nem felhasználói szinten. Rendszeresen játszik is rajta. Mégis magától megcsinálja a házimunkát, vagy nekiáll sütni, főzni, ha úgy alakul.. szóval én még csak szóvá sem teszem, ha egy hétvégére beletemetkezik a gépbe és a saját dolgaival foglalkozik. Szerintem felesleges emiatt veszekedned vele, ha egyébként kiveszi a részét a házimunkából.

2015. jan. 26. 14:01
 30/35 anonim ***** válasza:
36%

Ha már megharagudnék valamire, én is inkább arra, hogy láthatóan a számítógép az első számú házi kedvenc, és sajna nem a közös életetek. Ahogy azt előttem is írták, egy windows 7 telepítése valóban több órába is telhet, az nem a "tovább-tovább-kész kategória".

Én is a helyedben inkább a jövőbe néznék és nem a porszívózásnál ragadnék le.

Hogy a közös életetekre nem szánt 1-1,5 órát, az csak egy okozat. Az okokat kellene kideríteni és még időben elcsípni, hogy orvosolni lehessen. Ha minden marad így, akkor valóban van rá esély, hogy azon kapod magad, hogy tulajdonképpen egy társas magányban élsz.

2015. jan. 26. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!