Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki tudja közületek a párotok facebook jelszavát? Ha igen, be szoktatok lépni?
Mi tudtuk egymás facebook jelszavát a férjemmel, de találtam egy-két dolgot és megváltoztatta a jelszót, amikor ezt szóvá tettem neki, mondván, hogy én turkálok az ő magán ügyeibe...
én kérdeztem hogy van valami titkolni valója?
azt mondta nincs...
ha nekem nincs titkolni valóm akkor nem változtatom meg a jelszót...
vagy az én felfogásommal van a baj?
Nem. Titkol valamit.
Nálunk a jelszó automatikus kitöltésre van állítva. Csak klikkelnem kell hogy kivel lépjek be. Sose lépek be az övével direkt, de van úgy hogy nézem a híreket és csak 2 perc után veszem észre hogy ez nem is az enyém. És viszont is így van.
Szerintem csak bizalomból adta meg neked a jelszót, de nem feltételezte, hogy tényleg belépsz. Ez lehet, csak egy gesztus volt a részéről, mert azt hitte, bízhat benned, hogy tudod, de nem néznéd meg. Próbaképp. Aztán csalódott, hogy te beléptél. Mi is tudjuk egymásét, de nem lépek be hozzá.
Másrészt, nem örülnék neki, ha valaki minden posztom végigkutatná, esetleg a beszélgetéseket is, hogy keressen valamit benne.
végül is annyira nagy dolog nem történt, semmi megcsalás vagy ilyenek.
Azt mondta bármikor vissza állíthatja a régire...
de eddig nem tette meg.
Nem tudom mit gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!