Hallott-e már valaki közületek olyan esetről, hogy a Csajok és Pasik társkereső oldalon nincs regisztrálva az illető és a nevében jönnek-mennek társkeresős üzenetek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:38
1/5 anonim válasza:
En még nem hallottam, de elõfordulhat sajnos!
2/5 anonim válasza:
Hát esetleg úgy el tudom képzelni, hogy egy "jóakaró" mégiscsak feltette a társkeresőre, és a nevében küldözget dolgokat.
Persze csak tipp, nem tudom hogy egyáltalán lehetséges-e, csak elsőre ez ugrott be.
3/5 anonim válasza:
Tuti hogy nincs regisztrálva? nem ismerem azt az alkalmazást, de nekem szextárskeresőről jöttek emailek. nem voltam regisztrálva soha ilyenre, az egyik filmletöltős oldalon vannak ilyen hirdetések és vagy rákattinthattam véletlenül vagy csak megnyitotta magától mert ilyen is van és gondolom ezért jöhettek az emailek. de ezek mind a levélszemétbe mentek egyből.
4/5 anonim válasza:
Ismerősöm képét pakolgatták több helyre is,szóval igen,el tudom képzelni.Igaz,ő egy nagyon dekoratív,szép csinos nő,és volt olyan aki más névvel,de az ő képével ismerkedett.Mondjuk hogy ennek mi értelme azt nem tudom...
5/5 anonim válasza:
Ha olyan oldalra rákattintasz, amelyik kéri, hogy jelentkezz be a facebook fiókoddal, és te rámész, hogy bejelentkezés, akkor regisztrál automatikusan az oldalra, és üzeneteket küld az ismerőseidnek. Ilyen pl. a Badoo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!