Férfiak! Ha nyomulnának a feleségetekre, csajotokra és az illető nem értene a szép szóból, akkor meglendítenétek az öklötök?
Nem... Otthagynánk a pics..ba
Vgy max megfenyegetném,nhogy jó lesz ha "tudja hány kilós" mert ha nem ért a szép szóből csinálhatjuk csúnyán is..
Viszont a feleségem általában tudja kezelni a helyzetet, olt már rá példa..
Az ököl lendítéssel vigyázni kell, mert hamar bírósági ügy lehet belőle és a férj nem jön ki jól belőle.
Inkább utána járnék mivel foglalkozik az illető és esetleg NAV-nak szólni ha a jövedelmét kiegészíti valamivel, esetleg szöggel betámasztani a kocsija kerekét.
szerintem ott van a gond, ha a nő ezt hagyja, esetleg élvezi is a helyzetet
én elvárom a barátnőmtől, hogy egyenesen adja az illető tudtára, aztán ha ezek után se hagyja békén, akkor közbe avatkozom, de a verekedés az utolsó lenne
Nekem még nem volt olyan eset, hogy nem értettek a szép szóból.
Szépen, hosszan kifejtettem miért takarodjon a halál fa.ára, és miért ne írogasson, miért ne nyalizzon.
Ha nem ment volna így, akkor ignorálom/ignoráljuk. Ha kifejezetten zaklat, akkor landolna egy jobb egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!