Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan dolgozzam föl ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam föl ezt? (Lásd alább)

Figyelt kérdés
A férjem találkozott egy volt kolléganőjével. Előre megbeszélték, mint egy randit. Azt mondta, mindig is szerettek beszélgetni. Kb. ezzel indokolta. 11 éve ismerjük egymást, 9 év együttélés, 7 éve vagyunk házasok, van két szép gyerekünk... Az önbizalmam eléggé ingadozó, most épp romokban,
2015. jan. 15. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Ne dolgozd fel, inkább gondolkodj el azon, hogy miért kell neki egy másik nővel találkoznia. Vajon mi az amit nem kap meg tőled? Amit mástól (nőtől) is megkaphat.
2015. jan. 15. 23:41
 12/22 anonim ***** válasza:
#12. Egyáltalán nem biztos hogy még csalja a férje! Ne ijessz rá még jobban!
2015. jan. 16. 07:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Meg csalja * bocsi, el írtam!
2015. jan. 16. 07:24
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem írtam, hogy megcsalta. Azt akartam kihozni belőle, hogy hiányzik neki valami otthon. Engemet is elhanyagolt az asszony, és énnekem is ez volt az első lépés, hogy kerestem más nők társaságát. De azt sem vette észre, pedig feltűnő voltam, majd megcsaltam. Ha egysze is megkérdezte volna, hogy "mi a baj", akkor nem csalom meg.
2015. jan. 16. 08:07
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
te is találkozz valakivel!!! csinosítsd ki magad és úgy menj el otthonról!
2015. jan. 16. 08:09
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

Hujajj! 4 gyerekem van, és egy régi ismerős sráccal találkoztunk, persze előre megbeszélve, és megittunk 1 kávét, mg du

mcsiztunk 1 órát tavaly. Idén megint tervben van :-). Akkor én mostmeg fogom csalni a férjem?

Egyébként ha ezen rugózna, hogy miért ülök be egy kávézóba egy ált sulis ismerőssel, hát nem díjaznám....

2015. jan. 16. 08:18
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
#14! Te komolyan gondolod, hogy a feleséged hibája hogy megcsaltad!?! Hát te egy ritka nagy ******* vagy!
2015. jan. 16. 13:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Bocsika: *******
2015. jan. 16. 13:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem csak hogy komolyan gondolom, meg is vagyok róla győződve. Még a **-ok ellenére is. :-)

Igaz azt nem írtam, hogy előtte évekig könyörögtem neki, de le sem **-ta a fejemet. Te sem dobnád ki a párodat, ha az egyik kezét nem tudná használni. Annyi a különbség, hogy az én feleségem nem mozgás, hanem *** korlátozott, ami a saját döntése, és ezt nekem, tiszteletben kell tartanom.

2015. jan. 16. 17:37
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 ROHADJ MEG OTT AHOL VAGY! Ezzel mindenkinek óriási szívességet tennél!
2015. jan. 20. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!