Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel?
Karácsonyi nagy rohanásban elhagytam a karikagyűrűmet. Nem hordom mindig csak kivételes alkalmakkor és ünnepekkor. Ma vettem észre és hát eléggé kivagyok. Folyton csak bőgök.
Férjem aranyos nem vágja a fejemhez és azt mondja az csak egy gyűrű és reméli nem ezen múlnak az érzelmek, majd csináltatunk egy ugyanolyant.
Hogy tegyem túl magam ezen?
Ennél nagyobb bajod ne legyen.
Igazad van a férjednek, csak egy gyűrű.
Ugyanigy jartam en is. Nagytakaritas, ablakmosas, lecsuszott a gyurum, pont a toalett felett, mikozben csereltem a vizet. kesobb vettem eszre, amikor vegeztem, zokogva hivtam a parom, aki halistennekviz-gaz-futesszerelo, igy hamar elo"halaszta" a gyurut:)
en a helyetekben uj gyurut valasztanek, es rendeznek egy gyonyoru, romantikus estet, ahol a ferjed felhuzna az ujjadra, hatha igy kevesbe faj a regi gyuru:)
Apám is elhagyta, mikor katona volt. Soha nem kellett neki másij gyűrű. Nyáron ünnepeltük a 45. házassági évfordulójukat.
Tényleg nem ezen múlt. :) Ne szomorkodj, ne legyenek a tárgyak rabjaink. Tényleg az számit, ami belül van.
Gondolhatsz két dologra:
1. A gyűrűnek az volt a "feladata" az életedben, hogy megmutassa, egy ilyen helyzetben a férjed hogyan reagál. Ő kiállt melletted és támogat. Örülj ennek.
2. Arra is gondolhatsz, hogy a világ más pontjain ugyanezekben a percekben másoknak még megvan a gyűrűje, de éppen elveszítették - így vagy úgy - a férjüket.
Ugye, hogy nem is szabadna ennyire szomorkodnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!