Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi imádja extrahangosan hallgatni a tv-t? Csak nekem vált hobbimmá, hogy mindig a hangerő csökkentésén dolgozzam?
Mindkét fél hozzászólásait várom! :)
25/N
Én épp zenecsatornát üvöltetek.De általában én halkítom le a tv-t :-D
29/N
óvatosan morogj miatta :-)
anyu állandóan dohogott, apu elment audiológiára, teljesen oké vilt a hallása. De anyu csak morgott, hogy hangos a tv.
kiderült, hogy nála van a hiba, kóros hangosságfokozódásnak hívják.
Nekem apukám szokta, igaz nem extra hangosan hallgatni, de ha más műsor kb fele olyan hangos, akkor azt már le kell halkítani. Ja és hogy valaki megmukkanjon mikor épp néz valamit? Az már felesleges locsogás, de ha te egyetlen műsorból 5 percet szeretnél csak hallani egész nap, akkor őneki pont akkor kell eszmefuttatásba kezdeni a szomszéd új kocsijáról és nem érti hogy miért akarod elhallgattatni.
Amúgy ez is amolyan dominancia harc-szerűség valószínűleg :)
Szerencsére az én párom tojik az ilyenre, nincs is tévénk :D Ha filmet nézünk és ránk jön a beszélhetnénk akkor megállítjuk vagy visszatekerjük. És ha csak ő nézi akkor mindig megkérdezi hogy nem zavar-e, vagy ha megkérem lehalkítja.
N27
nem.. a férjemmel egyikünk sem néz tévét, de ha filmet nézünk, ő venné halkabbra (persze én sem extrahangosan hallgatom...
fiú tesóm: hangosan hallgat mindent..
anyu is..
apu extra halkan...
úgyh, sztem nem lehet általánosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!