Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi imádja extrahangosan hallgatni a tv-t? Csak nekem vált hobbimmá, hogy mindig a hangerő csökkentésén dolgozzam?
Mindkét fél hozzászólásait várom! :)
25/N
Mivel az egyfolytában beszélő barátnőmet nem tudom lehalkítani,
ezért kénytelen vagyok a tv-t felhangosítani!!
:)
Jelen!
23 évesek vagyunk, párom imádja üvöltetni a filmeket :) mindig én halkítok, és akkor kijelenti, hogy úgy nem fogja hallani, aztán csodák csodájára így is tökéletesen hallja :D
Illetve ha én nézek valamit és beül mellém nézni, első szava "kakaót", ami nála nem a tejalapú kakaós ital lenne, hanem hogy adjak kakaót a hangnak :) De én így szeretem.
Bevallom, hogy nem szeretem, ha valaki lehalkítja a tv-t...
...ugyanis rögtön felébredek a nagy csöndre!
:)
Ferjem regen Nemetorszagban elt. Egyszer nezett egy akcio filmet azthiszem B. Lee meg Chuck Norris gyilkolaszott.. csengettek. Kinyitja az ajtot..6 rendor allt raszegzett fegyverrel es kerestek az aldozatot mert a szomszedok loveseket hallottak..mondta a ferjem hogy az aldozat halott! Falhoz loktek a ferjem..kezek a tarkon stb..hogy-hogynem sikerult elmondania a ferjemnek vegul hogy az aldozat halott de csak tv-zett..nem gyilkolt..mondtak neki hogy legkozelebb elviszik a tv-jét!:)
Eszembe jutott ez a sztori a kerdesrol:)
amugy mar nem nezi hangosan mert a gyermekunk a legkisebb zajra felebred szuletesetol.. igy van egy fulhallgatoja ha epp gyilkolaszos akcio filmet akar nezni felrakja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!