Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy sokkal több pénzt keres nálam?

Figyelt kérdés

Egész életemben maximalista és ambiciózus nő voltam. (Illetve kislány, mikor épp mi.) És van most egy jövendőbelim, akivel régóta együtt vagyunk. Már megkérte a kezem, satöbbi. Neki piacképes szakmája van, és kapott most egy nagyon jó álláslehetőséget - és azt akarja, hogy költözzek hozzá. Nekem még ki kellene tanulnom egy szakmát, hogy piacképes legyek én is, és amit a tanulás mellett részmunkaidőben keresnék, abból nem tudnám magam eltartani. Azt mondta, őt nem zavarja, hogy közös kasszán vagyunk, sőt, azt sem várja el, hogy akár 4 órában dolgozzak. Szívesen kifizetne nekem egy egyetemi tandíjat, én viszont rosszul vagyok a gondolattól, hogy eltartson. Amióta ismerjük egymást, mindig én voltam a szorgalmasabb és én dolgoztam többet. És persze vezetném a háztartást is, meg minden, de valami bennem nagyon tiltakozik ez ellen a dolog ellen. Azt viszont nem engedné meg, hogy túlhajszoljam magam heti 40 óra munkával a tanulás mellett.

Mit tegyek, hogy elfogadjam?

2013. szept. 4. 19:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Inkabb orulj neki, h ilyen rendes a parod
2013. szept. 4. 19:53
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Én sem fogadnám ,el. Amíg tanulok és nincs állandó jövedelmem nem költöznék össze vele, nem akarok soha kitartót nő lenni.
2013. szept. 4. 19:54
 3/26 anonim ***** válasza:
13%

*Mit tegyek, hogy elfogadjam?

Az egész kérdésed kamu.

2013. szept. 4. 19:57
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha szereted és ő is viszontszeret, akkor ez nem kitartottság. Nekem is volt egy ilyen tehetős párom és eleinte engem is nagyon zavart, mikor ajándékokat hozott, meg segített az egyetemi költségeimben. Aztán elmagyarázta, hogy szeret és számára természetes, hogy ami az övé, az az enyém is és egy percig nem hajlandó nézni, hogy bármiben is hiányt szenvedjek. Akkor megértettem, hogy számára az lenne a sértő, ha nem fogadnám el.
2013. szept. 4. 19:57
 5/26 anonim ***** válasza:
19%

Szinházat játszol és útánzol valakit semmi több. Már most üdülnél a tagnál, ha rajtad múlna, de a szereped még nem teszi lehetővé.

fúj

2013. szept. 4. 19:58
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
Ha szereted és ő is viszontszeret, akkor ez nem kitartottság. Nekem is volt egy ilyen tehetős párom és eleinte engem is nagyon zavart, mikor ajándékokat hozott, meg segített az egyetemi költségeimben. Aztán elmagyarázta, hogy szeret és számára természetes, hogy ami az övé, az az enyém is és egy percig nem hajlandó nézni, hogy bármiben is hiányt szenvedjek. Akkor megértettem, hogy számára az lenne a sértő, ha nem fogadnám el.
2013. szept. 4. 19:59
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem azt kell elfognod, hogy többet keres mert az eddig is megvolt, hanem hogy abból jelentős összeget rád költsön havonta. Baromira nem ugyan az a kettő.
2013. szept. 4. 19:59
 8/26 A kérdező kommentje:
Eddig nem keresett többet, mivel most kapta ezt a munkalehetőséget.
2013. szept. 4. 20:01
 9/26 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit mániákus vagy!

Fölényben érezted magad, mert te kerestél többet? Az tett boldoggá? Mert akkor elég nagy lelki szegénységet mutatsz, sajnállak!

2013. szept. 4. 20:05
 10/26 anonim ***** válasza:
67%

így: a férfi az úr a házban, ő tartja el a családot, ő a pénz kereső.

ezt belenevelik, tudalatt így müködik.

az így nevelt férfit ha egy olyan nővel hozza össze a sors aki többet keres, vagy a kapcsolatuk alatt a nő keres többet, elveszti önmagával szemben a tekintélyt, nem érzi magát férfinak, pszichés gondjai lesznek, ami akár impotenciához is vezethet, aminek következménye az elidegenedés a másikféltől/szextől, ennek következtében tönkremegy a kapcsolat.

2013. szept. 4. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!