Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy sokkal több pénzt keres nálam?
Egész életemben maximalista és ambiciózus nő voltam. (Illetve kislány, mikor épp mi.) És van most egy jövendőbelim, akivel régóta együtt vagyunk. Már megkérte a kezem, satöbbi. Neki piacképes szakmája van, és kapott most egy nagyon jó álláslehetőséget - és azt akarja, hogy költözzek hozzá. Nekem még ki kellene tanulnom egy szakmát, hogy piacképes legyek én is, és amit a tanulás mellett részmunkaidőben keresnék, abból nem tudnám magam eltartani. Azt mondta, őt nem zavarja, hogy közös kasszán vagyunk, sőt, azt sem várja el, hogy akár 4 órában dolgozzak. Szívesen kifizetne nekem egy egyetemi tandíjat, én viszont rosszul vagyok a gondolattól, hogy eltartson. Amióta ismerjük egymást, mindig én voltam a szorgalmasabb és én dolgoztam többet. És persze vezetném a háztartást is, meg minden, de valami bennem nagyon tiltakozik ez ellen a dolog ellen. Azt viszont nem engedné meg, hogy túlhajszoljam magam heti 40 óra munkával a tanulás mellett.
Mit tegyek, hogy elfogadjam?
*Mit tegyek, hogy elfogadjam?
Az egész kérdésed kamu.
Szinházat játszol és útánzol valakit semmi több. Már most üdülnél a tagnál, ha rajtad múlna, de a szereped még nem teszi lehetővé.
fúj
Kicsit mániákus vagy!
Fölényben érezted magad, mert te kerestél többet? Az tett boldoggá? Mert akkor elég nagy lelki szegénységet mutatsz, sajnállak!
így: a férfi az úr a házban, ő tartja el a családot, ő a pénz kereső.
ezt belenevelik, tudalatt így müködik.
az így nevelt férfit ha egy olyan nővel hozza össze a sors aki többet keres, vagy a kapcsolatuk alatt a nő keres többet, elveszti önmagával szemben a tekintélyt, nem érzi magát férfinak, pszichés gondjai lesznek, ami akár impotenciához is vezethet, aminek következménye az elidegenedés a másikféltől/szextől, ennek következtében tönkremegy a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!