Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy sokkal több pénzt keres nálam?

Figyelt kérdés

Egész életemben maximalista és ambiciózus nő voltam. (Illetve kislány, mikor épp mi.) És van most egy jövendőbelim, akivel régóta együtt vagyunk. Már megkérte a kezem, satöbbi. Neki piacképes szakmája van, és kapott most egy nagyon jó álláslehetőséget - és azt akarja, hogy költözzek hozzá. Nekem még ki kellene tanulnom egy szakmát, hogy piacképes legyek én is, és amit a tanulás mellett részmunkaidőben keresnék, abból nem tudnám magam eltartani. Azt mondta, őt nem zavarja, hogy közös kasszán vagyunk, sőt, azt sem várja el, hogy akár 4 órában dolgozzak. Szívesen kifizetne nekem egy egyetemi tandíjat, én viszont rosszul vagyok a gondolattól, hogy eltartson. Amióta ismerjük egymást, mindig én voltam a szorgalmasabb és én dolgoztam többet. És persze vezetném a háztartást is, meg minden, de valami bennem nagyon tiltakozik ez ellen a dolog ellen. Azt viszont nem engedné meg, hogy túlhajszoljam magam heti 40 óra munkával a tanulás mellett.

Mit tegyek, hogy elfogadjam?

2013. szept. 4. 19:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azt tedd, hogy fogadd el.

Oszd be a pénzt, takarékoskodj.

Valamelyikőtök mindig többet fog keresni.

Bármikor fordulhat a kocka. Főleg, ha tanulsz.

Még az is előfordulhat, hogy egyikőtök munkanélkülivé válik, és el kell tartsa a másikat.

Nem az a lényeg, hogy ő többet keres, mint te, hanem az, hogy te is igyekszel, dolgozol és tanulsz, valamint az, hogy hogy ketten együtt hogyan gazdálkodtok a kettőtök jövedelméből.

2013. szept. 13. 11:37
 22/26 anonim ***** válasza:

"de valami bennem nagyon tiltakozik ez ellen a dolog ellen"

Én is hasonlóan éreznék. Átgondolandó! Nem a párod rosszindulatából, de könnyedén benneragadhatsz az "örök hála" szerepben.

"Azt mondta, őt nem zavarja, hogy közös kasszán vagyunk, sőt, azt sem várja el, hogy akár 4 órában dolgozzak. Szívesen kifizetne nekem egy egyetemi tandíjat, én viszont rosszul vagyok a gondolattól, hogy eltartson."

Ez meg egyenesen gyanús, azzal együtt, hogy ő nem veszi ki a részét a házimunkából. Kicsit utánajárnék, óvatos kérdésekkel, hogy hosszú távon nem-e csak egy szorgalmas kis háziasszonyt lát benned?

2013. szept. 13. 16:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogyan tervezi a közös jövőt? Ha azt mondja, ő majd eltart, te pedig neveled a gyerekeket, vezeted a háztartást, szóval tanulj, de úgyse lesz majd rá túl nagy szükséged- menekülj!!! :)
2013. szept. 13. 16:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Na, beleolvastam a válaszokba. Félreértitek emberek, ez nem verseny, hanem, még ha el is fogadja, mindenképpen muszáj kideríteni előtte a férfi részéről, hogy nem-e valami kis mögöttes célja van vele?
2013. szept. 13. 16:40
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nincs vele mögöttes célja. Tanulás mellett sem lennék kizárólagos háziasszony, mert amíg ő dolgozik, én tanulok, utána ugyanúgy együtt kell ellátnunk a háztartást. Tudja, hogy úgysem tudna a tűzhely mellé láncolni...

2013. szept. 13. 19:51
 26/26 anonim válasza:
Na, mi lett?
jan. 12. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!