Szerintetek gáz, hogy a párom sokkal több pénzt keres mint én? Érdemes így házasságot kötni?
Csak olyannal érdemes:)
Viccet félretéve, most dicsekszel vagy mi bajod van? Kit zavar, ha a párja jól keres? örülj neki!
A férfiak általában jobban keresnek, ha valami jó szakmája, jó végzettsége van és azzal el is tud helyezkedni, nem ritka, hogy a többszörösét is keresheti mint a nő.
A barátom éppen 3x annyit keres mint én, pedig én sem minimálbérért dolgozok, nem tartatom el magam, a lehetőségekhez képest spórolok és egy-egy nagyobb dolog beszerzéséből én is kiveszem a részem (pl. bútorvásárlás, lakásfelújítás kiadásai). A rezsibe ételvásárlásba hitel fizetésébe ugyanúgy részt veszek. A munkahelyemen igyekszek előre lépni, van egy kutyánk is, az ő ellátását teljes egészében én intézem. Persze el is fogy az egész fizetésem a hónap végére, az övé nem tudom, mert nem számol be, én sem kesergek, hogy elfogyott, tudjuk egymásról, hogy mennyit keresünk, de nem közös számláról költjük. Mindenki a sajátját, persze tisztában van vele, hogy nem tudom mindennek a felét kifizetni, de látja rajtam, hogy igyekszek, és ebből nincs vita.
Ha a te barátodnak nem probléma akkor neked se legyen az.
Ha nő vagy:örülj neki, használd ezt ki.
Ha férfi: ez van, ha nem hánytorgatja fel a nő akkor örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!