Érdemes még képeket előhívatni?
én is jobban szeretem a papirképeket. rengeteg képet megtartunk mert elfér a gépen. de ezek csak gyülnek és alig lehet átnézni öket de nincs szivünk kitörölni hsiz mindegyik oylan jo.
na erre tök jo a kézzel fogható album, mert oda csak tényleg a legeslegfontosabb képeket hivatom elö és azt hangulatosabb nézegetni.
Erdemes, ha a regi, hagyomanyos kepekhez ragaszkodsz.
Viszont, ha a kepeken bizonyos valtoztatasokat akarsz eszkozolni, akkor a digitalis kepkidolgozas a celravezetobb.
Ne feledd, hogy ha a negativ kep tonkremegy, akkor kicsi az eselyed, arra, hogy reprodukald kepeid, ha mondjuk a mar meglevok serultek, fakultak.
Ha veszel otthonra egy szines nyomtatot, mely fotonyomtatasra is alkalmas, akkor lehet, hogy megkedveled az ujabb technologiat. Nyomtatas utan ugyanugy keszithetsz albumokat.
A dvd-s változat könnyebben elvész... A papír meg megmarad, ha nem jön árvíz/tűzvész...
De csak azért csinálni, mert másnak is van... Ez a baj a mai házasságokkal, csak a külsőségek fontosak...
Ha te szeretnél, akkor érdemes előhívatni. Ha csak a barátnőknek való mutogatásra lenne, azt nevetségesnek tartom...
Én inkább papírkép párti vagyok. Jobb nézegetni egy olyat, ami kézzel fogható, mint a tv-t, vagy a számítógépet nézni az ismerősökkel. Ha nézik, nekem mindig olyan érzésem van, hogy közelebb kerülnek a rokonok egymáshoz. Valahogy jobb a hangulat és kézről-kézre járnak a képek, közben meg megy a beszéd. Tv-n meg olyan snassz, unalmas az egész. Van egy ember, aki nyomkodja a távirányító gombját és kész. Szóval egyértelműen csináltass, mert megéri. Lehet, hogy nem most, az is lehet, hogy csak 20 év múlva, de lesz haszna.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!