Mit tennél ha a sokkal idősebb barátod elhanyagolna?
Figyelt kérdés
Barátom 20 évvel idősebb. Már kb 3 eve ismerjük egymást. Úgy érzem elhanyagol sokszor, nem bújik, keres, símogat. Nekem több kedvessegre lenne igényem és több osszebujasra is. Van amikor jol mennek a dolgok, de pl, most is ossze vagyunk kapva emiatt mert én szóvá tette ezt és persze én vagyok a hibás. 23 évesen több romantikara és bujasra vágyom, de lehet ő a habitusa vagy a kora miatt ennyire nem igényli. Te mit tennél?2013. aug. 9. 21:40
1/18 anonim válasza:
Keresnék egy hozzám illő párt, akivel van jövőm.
2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy félek szakítani és attól hogy nem találnek mást... ami hülyeség de nehéz
2013. aug. 9. 21:43
3/18 anonim válasza:
Akkor hülye vagy. Maradj vele és savanyodj meg 23 évesen.
4/18 anonim válasza:
A férfiak nem olyan bújósak fiatalon sem, de 43 évesen már nagyon ritkán.
23 évesen keresnék korban hozzám illő férfit, nem olyant aki akár az apám is lehetne.
5/18 anonim válasza:
Keress egy huszonéves bikát az igényeidhez!
6/18 anonim válasza:
Minél hamarabb ki kell lépned ebbõl a kapcsolatból,amig te is nem leszel olyan, mint õ.
7/18 anonim válasza:
Biztos ronda vagy, mint a bűn és ezért félsz szakítani. Örülsz, hogy egy vén fazon veled van...
Bocsi a nyers megfogalmazásért.
8/18 anonim válasza:
Olyan nincs hogy valaki senkinek se tetsszen! Gondolom nem akarod 23 évesen remeteként élni az életed? Én lépnék!
9/18 A kérdező kommentje:
Több mint 3 ev sok idő és azért megszereted, megszokod a másikat ennyi idő alatt ezért nehéz.
2013. aug. 9. 21:55
10/18 anonim válasza:
20 évesen egy 40 éves figurával jöttél össze?:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!