Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam föl ezt? (Lásd alább)
Az első részét nem értem... Ha valaki találkozik valakivel, azt hogy lehet máshogy megtenni, mint hogy előre megbeszélik? Az jobb lenne ha ott állna a férjed az új munkahelyén a nőnek egész nap, csak hogy "véletlen" összefussanak? Az sokkal gyanúsabb lenne nem? Szerintem ne gondolj ebbe bele egyenlőre semmit. Bár te tudod hogy milyen kapcsolata volt a volt kolléganővel. Amikor még vele dolgozott nem aggódtál miatta, vagy már akkor is féltékeny voltál rá?
Az önbizalmadat pedig sűrgősen tuningold fel. Ha nincs önbizalmad, nincs kisugárzásod, azt a férjed is észre fogja venni. Vegyél pár új csini ruhát amiben úgy érzed, hogy szívdöglesztő vagy, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz.
Kérdező, MIT akarsz feldolgozni ebben????
A zasszony megbeszél egy találkozót egy volt kollégájával. Elmegy, találkoznak, beszélgetnek... aztán hazajön, én megkérdem milyen volt, elmondja, hogy jót beszélgettek, lehet, hogy csak egy sört kellett volna meginnia nem kettőt, a volt kolléga meg már talált állást az X cégnél, és jól érzi magát.
Üssenek agyon, ha rájövök, hogy ilyenkor mit kellene feldolgoznom - megesik úgy két havonta az ilyesmi... a dolgok természete szerint hol férfi, hol nő volt kollégával.
nekem rosszul esne, ha a párom a maradék idejében amit nem munkával tölt, egy másik nővel szivesebben töltené, mint velem, és mint a gyerekeinkkel.
mond el neki mit érzel
Nem ertem..
Hogy lehet valakivel másképp találkozni, azon kívül, hogy megbeszélik talakoznak, itt és itt..?
Egy régi kollega, aki épp nőnemű..
Bezélgetnek..
A férjed előre szól..
Nem értem mi a baj...
Szedd össze magad, mert éppen ezzel a viselkedéssel okozol bajt magadnak...
"nekem rosszul esne, ha a párom a maradék idejében amit nem munkával tölt, egy másik nővel szivesebben töltené, mint velem, és mint a gyerekeinkkel. "
Kedves #8-as, egyetlen egy találkozóról beszélünk!! Ti minden egyes rohadt délutánt és estét együtt töltötök? Mert ha szeretsz valakit, akkor más emberekkel többet nem megyünk sehova? És ha valaki elmegy a fogorvoshoz, akkor megvádoljátok, hogy fogorvosnál jobban szeret lenni, mint otthon?
Ugyanolyan beteg az agyad, mint a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!