Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a férjemet?
Nalunk ez mar meg lett beszelve a gyerek elott, h anyu idekoltozik ket honapra, sot en az anyukam nelkul nem szulok:-)Kb.le....hogy errol ki es mit gondol, en az orvoshoz is az anyukammal megyek, es el nem tudom kepzelni h nelkule lepjek be a szuloszobaba meg akkor sem ha ott van a ferjem.
Azt meg vegkepp nem h Anyu nelkul legyek az elso idoszakban, hiszen o mutat meg mindet, o segit.....nekem az a furcsa hogy emberek nem kerik meg az anyukajukat.
52.!
Attól, hogy nálatok nem szakadt el a köldökzsinór, már még igen, köszöni szépen, mindent megold egyedül. ez a "kb.lszarom" dologról meg annyit, hogy nagyon szerethet a férjed, ha elnézi ezt a stílust! :) Ne aggódj. Az idővel minden változik! :)
52: A nászéjszakán is anyukád tartotta a gyertyát????
Az jó, ha valakinek jó a kapcsolata az anyukájával és számíthat rá, nekem is sokat segített az első időkben és utána is, küldött kaját, vigyázott a gyerekekre.
De normális esetben a fiatal kirepül a családi fészekből és önálló családot alapít. Csodálom, hogy a férjed tűri ezt.
Azt sem tudom, hogy milyen példát mutat ez a gyereknek, hogy anyucit neveli még az anyukája.... Nálunk a szülő a főnök, nagyik kényeztetnek és alkalmazkodnak. Én is így tervezem, ha a lányaim szülnek, mindenben fordulhatnak hozzám, de nem akarom hogy huszonéves koruk után is a s. ggemben éljenek és egyedül ne legyenek képesek semmit intézni.
Kérdező, ez esetben kénytelen lennék felhívni a párom figyelmét, hogy úgy tűnik sajnos sikerült kifognom egy sokkalta ostobább lényt a macskánknál, mert az tökéletesen elboldogult a 3 kölykével elsőre, anélkül, hogy odahívta volna az anyját, nővérét, sógornőjét...
Valamint arra is, hogy akkor már egyszerűbb, ha ő költözik vissza az anyjához, és tök felesleges sietnie vissza.... más se hiányozna...
(félreértés ne essen, kifejezetten jó a viszonyom az anyósommal... ami köszönhető annak is, hogy tiszteletben tartjuk egymás magánéletét, nem szólunk bele egymás dolgába... és persze, 1-2 napra biztos boldogan segítene, ha épp arra lenne szükség.... bár gyanítom, após még jobban kiakadna ezen az ordas böszmeségen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!