Hogyan győzzem meg a férjemet hogy ne mondjon fel? Kisgyermekünk van.
Ha otthon végezhető internetes vállalkozás, akkor tanítson meg téged arra, hogyan kell csinálni, és akkor valamennyit napközben te is bele-dolgozol a baba mellett.
Üljetek le és számoljatok:
ha feladja a havi fixet, és még ha nem is váltja ki a vállalkozói igazolványt, abban a percben köteles fizetni saját maga után az eü.biztosítást, havi cca 7 ezer Ft.
Ha kiváltja a vállalkozóit, akkor még a saját tb havonta, és a saját szja havonta, ezek együtt cca havi 50 ezer Ft, akár van bevétel, akár nincs!!
Persze most van ez a KATA-féle adózás, állítólag az valamivel "olcsóbb", de akkor is öngyilkosság feladni a fix-et, inkább segíts be neki napközben, ő pedig még maradjon egy ideig ott, ahol van!
Ha hazaért, akkor ülj le vele komolyan beszélgetni, hogy megérted, hogy nincs ideje az internetes témára, ezért az kicsit lassabb ütemben fog bendulni, de a gyerek érdekében nem hagyhatja ott a munkahelyét, amíg a másik nem jelent biztos jövedelem forrást. Számlákkal is készülhetsz. Víz, villany, gáz/távhő. Javarészt ez már önmagában meg szokta haladni azt az összeget, amennyit egy kismama kap. Akkor miből esztek, miből eszik a fiatok, miből lesz pénz pelenkára és egyéb szükséges dolgokra?
Jobbat sajnos nem tudok én sem.
Elfelejtettem írni hogy nem egyedül csinálta a céget, még vannak benne 11en... Ajánlottam neki hogy segítek, de nem akarja mert abszolút nem értek a dolgokhoz.
Ahhoz hogy legyen pénz a cégből, dolgoznia kell rajta, ahhoz fel kell mondania, és mi van ha nem indul be, nem lesz bevétel? És ha be is indul, mikor? Addig miből élünk?
Azt hiszem ezeket a kérdéseket neki kell föl tennem, ha hazaért.
Ha van valakinek egyéb ötlete, örömmel meghallgatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!